Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΗΣ ΕΡΤ1 ΓΙΑ...ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ!

Η Νατάσσα Χαμηλοθώρη, ως μέλος της ομάδας "Μαμάδες στο δρόμο", βρέθηκε στο στούντιο της ΕΡΤ1 και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Μαριλένας Κατσίμη και του Σεραφείμ Σύλλα! Μαζί της ήταν....


και η Ήλια Ιατρού, επίσης μέλος της πρωτοβουλίας "Μαμάδες στο δρόμο"! 
Ο λόγος για τον οποίο προσκλήθηκαν από τους συντονιστές της εκπομπής ήταν τα πεζοδρόμια και η σωστή χρήση τους. Η Νατάσσα Χαμηλοθώρη, με την επιπλέον ιδιότητά της ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Α' Λυκείου, είχε ένα λόγο παραπάνω να εξειδικεύσει τη συζήτηση στον τομέα της απρόσκοπτης μετάβασης των μαθητών-μαθητριών στο σχολείο και αντιστοίχως της απόχώρησής τους από αυτό. Με άλλα λόγια, το θέμα της οδικής ασφάλειας από την πλευρά των γονιών. Σωστά πεζοδρόμια και σωστή χρήση αυτών. 
Δείτε το απόσπασμα από την παρουσία της Νατάσσας Χαμηλοθώρη στην εκπομπή της ΕΡΤ1.
Πατήστε εδώ ακριβώς!

7 σχόλια:

  1. ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕς . Η συριζαία μας κάνει μαθήματα καλαισθησίας των πεζοδρομίων όταν τα σχολεία μέσα έξω είναι ΜΠΟΥΡΔΑΛΑ με την μαριχουάνα να κυκλοφορεί ελεύθερα και ο ΣΦΥΡΙΖΑ έχει πηδήξει όλες τις Ελληνίδες μαμάδες στα χαράτσια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά τα αίσχη που συμβαίνουν στον Πειραιά κυρία Χαμηλοθώρη από χιλιάδες εξαγριωμένους λαθρομετανάστες σύντομα θα γίνουν και εδώ στον Χολαργό με βιασμούς με βιασμούς μικρών αγοριών παρά φύση και εσύ θα εσύ και το συνάφι σου θα ζητάς να έρθουν Αφγανοί και άλλοι ισλαμιστές εγκληματίες στα σχολεία του Χολαργού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά τα αίσχη που συμβαίνουν στον Πειραιά κυρία Χαμηλοθώρη από χιλιάδες εξαγριωμένους λαθρομετανάστες σύντομα θα γίνουν και εδώ στον Χολαργό με βιασμούς μικρών αγοριών παρά φύση και εσύ και το σινάφι σου θα ζητάς να έρθουν Αφγανοί και άλλοι ισλαμιστές εγκληματίες στα σχολεία του Χολαργού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαμηλοθωρη για δημαρχος ρε μαλακες ! ! Ποιος Απαυτοπουλος και μαλακιες . . . Απαυτοπουλε σκεψου το ! Μπορει ετσι να πας απο το 8% στο 9 ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο νέος θίασος Χλαργού οι μαμάδες του συριζα σε νέα έκδοση . Θεατρίνες της πλάκας και αντιρατσίστριες διορισμένες στο Δημόσιο από τον απατεώνα και ψεύτη ραγιαδάκο Τσίπρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχουν βιάσει περισσότερες από 10 μανάδες στο Ελληνικό λαθρο πίθηκοι Αφγανοί και η χαμηλοθώρη δεν γνωρίζει τίποτε . Ευτυχώς που τα δείχνουν τα κανάλια . Όποιος στηρίζει συριζαίους πρέπει να είναι απροσάρμοστος , καθηστερημένος και μεγάλος κόπανος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν το πιστεύω ότι βιάζουν μανάδες στο Ελληνικό οι λαθρο πίθηκοι . Δεν το πιστεύω γιατί η κυρία χαμηλοθώρη θα είχε διαμαρτυρηθεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή