Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟ! ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

ALERT! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ!! Πολεμικό Μήνυμα Ακιντζί (με Εντολή από την Άγκυρα) σε Κύπρο και Ελλάδα...

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ… ΑΡΧΙΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ… ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ) ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ…. ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟ-ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…
Ακολουθώντας κατά βήμα τις πρακτικές της Άγκυρας, ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί εκτοξεύει απειλές. Κάνοντας λόγο για ένταση που θα προκληθεί εάν μετά τις προσφορές αρχίσουν οι εταιρείες γεωτρήσεις στα τεμάχια της κυπριακής ΑΟΖ, ο Ακιντζί διαμήνυσε πως θα πρέπει να παγώσουν όλα στα ενεργειακά, μέχρι την επίτευξη συμφωνίας στο Κυπριακό.
Μετά το διάβημα στο οποίο προέβη την περασμένη Παρασκευή στον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ στο Κυπριακό, Έσπεν Μπαρθ Άιντα, για την απόφαση της Κυπριακής Δημοκρατίας να ανακοινώσει τρίτο γύρο αδειοδότησης τεμαχίων στην ΑΟΖ, ο Ακιντζί ήγειρε χθες το θέμα αυτό και στον Πρόεδρο Αναστασιάδη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο Μουσταφά Ακιντζί έθεσε μεν το ζήτημα αυτό, πλην όμως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν επέτρεψε τη συζήτησή του.
Το θέμα «αφορά την Κυπριακή Δημοκρατία και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας», υπέδειξε ο Πρόεδρος.
Ο Νίκος Αναστασιάδης είπε πως η Κυπριακή Δημοκρατία έχει δώσει δείγματα γραφής πώς αντιδρά στις τουρκικές προκλήσεις. Παραπέμποντας ουσιαστικά στη διακοπή της διαδικασίας των συνομιλιών όταν η Άγκυρα είχε στείλει το «Μπαρμπαρός» στην κυπριακή ΑΟΖ για έρευνες.
Στη χθεσινή συνάντηση, που κράτησε σχεδόν τέσσερις ώρες, επιβεβαιώθηκε πως υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος μέχρι την επίτευξη συμφωνίας. Καθίσταται σαφές πως σε σημαντικά ζητήματα, που θεωρούνταν ως συναντιλήψεις, δίνονται εκατέρωθεν διαφορετικές ερμηνείες.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου