Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΘΕΟΠΑΛΑΒΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ Λ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ! ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ! Ο ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΤΟΥ! ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ!

Απίστευτο τροχαίο ατύχημα έγινε πριν από λίγη ώρα στη Λ. Μεσογείων ...

στο ύψος της 5ης στάσης Χολαργού από θεοπάλαβο οδηγό! Από θαύμα και εξαιτίας της κολόνας που συγκράτησε την τρελή ταχύτητα του αυτοκινήτου δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές. Ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ο οποίος αυτή την ώρα μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει μποτιλιάρισμα αρκετών εκατοντάδων μέτρων, μια και το τρελό αυτοκίνητο γύρισε με κατεύθυνση ανάποδη προς το ρεύμα του δρόμου και σταμάτησε στη μέση του οδοστρώματος. 
Δείτε τη φωτογραφία. Το αυτοκίνητο και ο τρελός- καμικάζι οδηγός του κατέβαινε με φόρα από την οδό Φανερωμένης και στο πράσινο σηματοδότη βγαίνει απότομα στη Λ. Μεσογείων παίρνοντας απότομα στροφή δεξιά. Το αυτοκίνητο, όπως ήταν επόμενο του έφυγε, και 
χάνοντας τον έλεγχό του ανέβηκε το κράσπεδο και προσέκρουσε στην κολόνα της ΔΕΗ! Ευτυχώς που βρήκε πάνω στην κολόνα διότι σε διαφορετική περίπτωση θα έπεφτε πάνω στα οχήματα που περίμεναν στο αντίθετο ρεύμα να ανάψει το πράσινο για να ξεκινήσουν! Μπορεί να αντιληφθεί και ο πιο αδαής ότι μία τέτοια σύγκρουση με σταθμευμένο όχημα θα είχε νεκρούς. Όλοι θυμόμαστε τον καμικάζι της Porsche που έπεσε με σφοδρή ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο όχημα της γυναίκας η οποία έχασε τη ζωή της, αυτή και το 3χρονο παιδάκι της! Σε τέτοιες περιπτώσεις η Πολιτεία πρέπει να αφαιρεί διά παντός το δίπλωμα από τον επικίνδυνο οδηγό. Σημειώνεται ότι η ηλικία του θεοπάλαβου οδηγού είναι μεταξύ 35 και 38 ετών. 

10 σχόλια:

  1. Είστε τουλάχιστον για report αν όχι για κλείσιμο.
    Ειδήσεις από τα lidl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμετικο άρθρο... Σιχαμενος ο τυπος που το γραψε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τραγική περιγραφή, καμία επαφή με την πραγματικότητα. Ο καθένας γράφει ο,τι θέλει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και να ήταν η πρώτη φορά... Συνήθης ύποπτος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για σενα θα γινω καμικαζι να ριχνω κολωνες και τιποτα να μην με νοιαζει,
    Καμικαζι μωρο μου καμικαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε, Ετσι είναι αυτα τα καλοπαιδα,
    Ατμιζονται με καναβη και τρεχουν μαστουρωμενοι, και...οποιον παρει ο
    χαρος.
    Τι περιμενετε, δεν ειναι οπως η γενια μας, η τιμημενη γενια του πολυτεχνειου που πηδουσαμε την μανα μας χωρις καποτα.
    Λεφισκοι εισθε εσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ti les mwrir
      Thasuspasw ta xairia axridi.Paliaderfara puste.To pedi tha skotwnwte re,,,,,!

      Διαγραφή
    2. Τι λες ρε κωλογερε, να τι έκανε η γενιά σου
      https://youtu.be/sv2JDwG7HEE

      Διαγραφή
    3. Αξιος, παλι καλα σωθηκε το παλικαρι, αλλα τιμιος, ηξερε οτι τον επαιρνε η στροφη και εδωσε γκαζι. Μηνυση στην κολωνα η οποια βρεθηκε εκει απο τη μεση του πουθενα (προφανως σε θεση οφσαιντ) και αφαιρεση διαπαντος του δικαιωματος της κολωνας να παρεχει ρευμα της ΔΕΗ. Η κολωνα μεταφερθηκε στον μπαρμπαμιχαλη αε για γενικη επισκευη. Η ηλικια της κολωνας ειναι ηλικιας40+ ετων οσο αλλωστε και η λακουβα που παρευρισκοταν μαζι στον ιδιο δρομο μετα απο μεγαλο πιωμα νερο βροχης.

      Διαγραφή
    4. Αξιος, παλι καλα σωθηκε το παλικαρι, αλλα τιμιος, ηξερε οτι τον επαιρνε η στροφη και εδωσε γκαζι. Μηνυση στην κολωνα η οποια βρεθηκε εκει απο τη μεση του πουθενα (προφανως σε θεση οφσαιντ) και αφαιρεση διαπαντος του δικαιωματος της κολωνας να παρεχει ρευμα της ΔΕΗ. Η κολωνα μεταφερθηκε στον μπαρμπαμιχαλη αε για γενικη επισκευη. Η ηλικια της κολωνας ειναι ηλικιας40+ ετων οσο αλλωστε και η λακουβα που παρευρισκοταν μαζι στον ιδιο δρομο μετα απο μεγαλο πιωμα νερο βροχης.

      Διαγραφή