Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ 15% ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ...

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες πολιτών-δημοτών για την αύξηση 15% στο χαράτσι για τους ηλεκτροδοτούμενους χώρους Χολαργού-Παπάγου. Από τη μια ...


μεριά ο Δήμος διαφημίζει τη μείωση των τελών και από την άλλη μας τα παίρνει πολλαπλάσια με το χαράτσι", λένε μεταξύ άλλων. Επίσης ασκούν κριτική σε εκείνους τους δημοτικούς συμβούλους που..."λάκισαν" την ώρα της ψηφοφορίας. 
Ιδού τι αναφέρει σε επιστολή του ένας δημότης (τα στοιχεία του είναι στη διάθεσή μας), και γι΄αυτό τον λόγο είμαστε υποχρεωμένοι να δημοσιεύσουμε τα παράπονά του, μια και είμαστε ο πραγματικός συμπαραστάτης του δημότη: 

"...Λέει στο επισυναπτόμενο σχετικά με τον δημοτικό φόρο, που ο Δήμος μας αποφάσισε να τον αυξήσει κατά 15%:

"Δεδομένου ότι σύμφωνα με το άρθρο 113 παρ. 6 Ν. 1892/90 «Ο φόρος των ηλεκτροδοτούμενων χώρων (Ν. 1080/80) όπως διαμορφώνεται εκάστοτε, μπορεί να προσαυξάνεται με απόφαση του Δημοτικού ή Κοινοτικού Συμβουλίου, περαιτέρω μέχρι 25% προκειμένου το πρόσθετο αυτό ποσό να διατίθεται αποκλειστικά για ενίσχυση των κονδυλίων λειτουργικών δαπανών και συντήρησης των σχολείων".

Απορία: τα κονδύλια για τις λειτουργικές δαπάνες και τη συντήρηση των σχολείων δεν υπάρχουν αυτούσια; Δεν προβλέπονται από το κράτος; δηλαδή, κάθε Δήμος προσπαθεί να βρει έσοδα για να συντηρήσει τα σχολεία; δεν το γνωρίζω, απλώς ερωτώ.

Οπότε, μια και έπεσε το παράθυρο στο κεφάλι του μαθητή τις προάλλες, σου λέει... οκ... θα πάρουμε λεφτά από τους @#$@#@# για μία ακόμη φορά και θα τα φτιάξουμε τα σχολεία!

Άλλη απορία: Βλέπω ότι κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας, απουσίαζαν, λέει, οι Αρβανίτη, Χαρακτινιώτης και Αποστολόπουλος Ν.
Αφού κατά την διάρκεια των ομιλιών εκεί ήταν, (όπως προκύπτει από τους ΠΑΡΟΝΤΕΣ), στη ψηφοφορία γιατί έφυγαν; Και οι τρεις είχαν ραντεβού με τον γιατρό τους; Ή και οι τρεις είχαν επείγον κώλυμα και δεν μπορούσαν να παραμείνουν; 
Ή μήπως το να "την κάνεις" με ελαφρά πηδηματάκια κατά την ψηφοφορία, σε βγάζει από το κάδρο και μπορείς μετά να λες "εγώ δεν το ψήφισα αυτό το μέτρο"!

Λέω, μήπως!

Εύγε λοιπόν στον κο Βαλυράκη τον Πρόεδρο, εύγε και στον Δήμαρχο που μείωσαν τα δημοτικά τέλη αλλά αύξησαν στο πολλαπλάσιο τον δημοτικό φόρο!
Και κάνει και φιλανθρωπικό σύλλογο ο κος Βαλυράκης.  Μάλιστα.  Τα λεφτά που θα μαζεύει δηλαδή, πού θα τα διοχετεύει; ξέρουμε; 
Το έγγραφο της απόφασης 222 του δήμου στον παρακάτω σύνδεσμο:

4 σχόλια:

  1. Και ο σ.Ρεμούνδος (κκε) ψήφισε "ΝΑΙ(!!)" στο χαράτσι 15%...!
    Συνεπώς, για να το ψηφίζει ένας κομμουνιστής και γνήσιος προλετάριος, που ως "καθοδηγητής" γνωρίζει καλύτερα και..."πριν από εμάς για εμάς", υποθέτω πως πρόκειται για "κάτι καλό" για τα φτωχά νοικοκυριά του Δήμου μας!!!
    Έτσι είναι ρε "υπηρέτες της...αντίδρασης".
    Αμέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύθραυστες ισορροπίες επικείμενης της απλής αναλογικής στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Ο Λιάκουρας δεν ξαναβγαίνει δήμαρχος ακόμα και τα δέντρα να τον ψηφίσουν . Υπομονή μέχρι τις εκλογές. Ακόμα και ο περοπτεράς στον παράδρομο της Μεσογείων καλύτερος θα είναι. Μάσα προβολή δεξιώσεις χαράτσια φωτογραφίες πατσουροασκέρι. Σίχαμα πια. Ουστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η δημοτική αρχή δεν μας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή