Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Ο ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΣ, ΚΑΝΕΙ "ΝΟΜΟ" ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ!

Η παραβίαση του Συντάγματος πολλές φορές από νόμους που...

ψηφίστηκαν από το Ελληνικό κοινοβούλιο κατά την εποχή των μνημονίων αποτελεί Εθνική προδοσία. Η «ανελευθερία» του θρησκεύματος στην χώρα μας με τον ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στο τιμόνι, έφερε ως αποτέλεσμα να γίνει μονόπλευρη η «ελευθερία».

Γίνεται σεβαστή κάθε ξενόφερτη θρησκεία η οποία επιβλήθηκε μέσω των λαθρομεταναστών που ελεύθερα εισβάλουν στην Ελλάδα, (η οποία κατάντησε το «αφοδευτήριο» της Ευρώπης), ενώ αντιθέτως διώκεται η επίσημη θρησκεία μας. Χωρίς σεβασμό σε ότι το Σύνταγμα επιτάσσει, χωρίς σεβασμό στην πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που είναι Ορθόδοξος, ο κάθε κομπλεξικός Συριζαίος αμόρφωτος και άθεος κάνει «νόμο» όπου και εάν βρίσκεται στην ανοχή διωγμού του Χριστού και της Παναγιάς μας. Αυτή δεν είναι ελευθερία. Είναι καταδυνάστευση της Ορθοδοξίας. Δεν διώκουν μόνο τους Έλληνες μέσα στην Ελλάδα, αλλά διώκουν τον Χριστό και την Παναγιά.
Σε σχολεία σε Δημόσιο, όπου και εάν εργάζεται Συριζαίος γίνεται πράκτορας αντιχριστιανικής μανίας. Οι καταπιεσμένοι ¨αριστεροί¨ του τίποτα, του δρόμου και

της απραξίας φερόμενοι Σταλινικά – φασιστικά, έχουν κηρύξει πόλεμο σε όλους τους Ορθόδοξους Έλληνες. Ζωντανό παράδειγμα κακίας απέναντι στην Πίστη μας η Έλενα Γιαννακοπούλου, η οποία πέταξε εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια. Η συγκεκριμένη κυρία έγινε γνωστή λόγω της δημοσιότητας που απέκτησε το φρικιαστικό αυτό γεγονός, αλλά δεν είναι η μόνη. Δεχόμαστε κάθε μέρα καταγγελίες για παρόμοιες συμπεριφορές, οι οποίες δεν γίνονται ιδιαίτερα γνωστές από τον φόβο των Ελλήνων μην χάσουν την δουλειά τους. Πολλές φορές μάλιστα οργανωμένοι Συριζαίοι λένε δημόσια πως εάν δεν συνετιστούν οι Χριστιανοί θα καταγγελθούν στο κόμμα, με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο φασισμός επί ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ δεν έχει προηγούμενο.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί ο πόλεμος που έχουν εξαπολύσει κυβέρνηση και ξένοι παράγοντες δεν γίνεται απλά για λόγους ελευθερίας, αντιθέτως γίνεται ως μέρος ενός σχεδίου αποχριστιανισμού της κοινωνίας μας, με σκοπό την παγκοσμοιοποίηση και την στέρηση κάθε δικαιώματος των Ελλήνων και των Ελληνίδων. Ακόμα και αυτό το Ιερό δικαίωμα της Πίστεως μας. Οφείλουμε στα παιδιά μας να Αντισταθούμε. Να Ανατρέψουμε κάθε σχέδιο επιβολής ενός άλλου τρόπου ζωής. Το κίνημα Ανατροπής – ταυτότητα Πατρίδας παρακολουθεί τα τεκτενόμενα στην χώρα μας και δεν θα επιτρέψει τον βιασμό της ελευθερίας μας. Δεν θα επιτρέψει την καταστροφή που προκαλείται σε κάθε τομέα, πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό και θρησκευτικό. Ήδη αυτή η πολιτικά προδοτική κυβέρνηση έχει υπερβεί κάθε όριο. Κάθε όριο της υπομονής μας. Δεν θα επιτρέψουμε η Πατρίδα μας να γίνει το κολαστήριο των ψυχών μας. Είναι απαραίτητος ο σεβασμός στα Ιερά και Όσια, στην ευλογημένη Ιστορία μας, στην Δημοκρατία που πρώτοι οι Έλληνες διδάξαμε ανά τον κόσμο.

Ο Πρόεδρος του κινήματος Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου