Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣ; ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ! ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΡΟΥΝ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ!

Μέσα στην άθλια κρίση την οποία βιώνουν οι πολίτες είναι υποχρεωμένοι να ζουν και αυτές τις καταστάσεις τις οποίες οφείλει να διαχειρίζεται ο Δήμος. Οι δύο γνωστοί λαθρομετανάστες-ναρκωμανείς έφυγαν από τη...

στάση Μετρό Χολαργού και ξημεροβραδιάζονται στην είσοδο πολυκατοικίας (Φανερωμένης 9). Επειδή έπιασαν τα κρύα προσπαθούν να βρουν απάγκιο, αλλά το αποτέλεσμα είναι δραματικό για τους ενοίκους της πολυκατοικίας και για τα γύρω καταστήματα, μια και οι εν λόγω ταλαίπωροι άνθρωποι ουρούν και αφοδεύουν όπου βρουν! Προχτές κατούρησαν μπροστά σε κατάστημα, με τον υπεύθυνο της επιχείρησης να προσπαθεί επί πολλή ώρα να μαζεύει τα ούρα μέσα και έξω από το μαγαζί του. 

2 σχόλια:

  1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΤΣΑΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η Α' ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ,ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΚΚΕ το κόμμα του Λαού που είναι Ρε παιδιά να τους μαζέψει στον Περισσό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή