Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΕΦΥΓΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Η ΕΛΕΝΗ ΣΤΡΑΒΕΛΗ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΑ ΟΠΤΙΚΑ ΦΙΣΤΙΚΛΗ! ΗΤΑΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΑΓΝΗΣ ΦΙΣΤΙΚΛΗ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!

ΗΤΑΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Όλοι είχαν να λένε για έναν εξαίρετο, χαμογελαστό, πρόσχαρο, καλόκαρδο άνθρωπο! Δεν υπήρχε ένας να αρθρώσει κάτι σε βάρος της. Και αυτό διότι η Ελένη Στραβέλη ήταν μια εκπληκτική παρουσία, που...

κέρδιζε τους πάντες με τη γλυκιά, αγνή καρδιά της. Ήταν μάλιστα αδερφή της Αγνής Φιστικλή, γνωστής οπτικού η οποία διατηρεί επί πολλές δεκαετίες δύο καταστήματα στον Χολαργό, με το σύζυγό της Θωμά. Η Ελένη δε, εργαζόταν μαζί με τον γαμπρό της επί 28 συναπτά χρόνια στο κατάστημα επί της οδού Φανερωμένης.  Η Evanthia Vaxiovanou σημειώνει σε ανάρτησή της στο facebook για την αδικοχαμένη Ελένη Στραβέλη η οποία έφυγε αιφνιδίως από κοντά μας στα 54 χρόνια της: "Κανείς δεν θα ξεχάσει το χαμογελαστό και με μεγαλείο ψυχής κορίτσι μας. Κουράγιο δάσκαλέ μας,κουράγιο αδελφούλες σε σας τις οικογένειές σας τους συγγενείς και τους φίλους της...".

Η Ελένη Στραβέλη σόκαρε τους πάντες, όταν στις 21 Οκτωβρίου, ενώ εργαζόταν κανονικά στο οπτικό κατάστημα Φιστικλή, γύρω στις 12.00 είπε στον Θωμά ότι θα κατέβαινε στο υπόγειο για να φτιάξει δύο καφέδες. Δεν πέρασαν παρά ελάχιστα λεπτά και ο Θωμάς, ενώ βρισκόταν στο ισόγειο του καταστήματος, άκουσε ένα δυνατό θόρυβο και φλυτζάνια να σπάνε. Κατέβηκε και αντίκρισε το πιο σοκαριστικό θέαμα της ζωής του: η κουνιάδα του βρισκόταν αναίσθητη στο πάτωμα, ενώ δεν φαινόταν να έχει αναπνοή. Ο Θωμάς Φιστικλής προσπάθησε να της κάνει τεχνητή αναπνοή, ενώ κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο και την αστυνομία. 
Τα επόμενα λεπτά και οι ώρες έφεραν την είδηση που καταρράκωσε τους πάντες. Η Ελένη Στραβέλη η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε άμεσες εξετάσεις, είχε υποστεί ανεύρυσμα το οποίο προκάλεσε αιμορραγία στον εγκέφαλό της!  Η ζημιά ήταν ανεπανόρθωτη. Ο εγκέφαλός της ουσιαστικά νέκρωσε. Η αγαπημένη σε όλους Ελένη άφησε την τελυταία της πνοή μετά από λίγα 24ωρα. 
Σε τέτοιο άφατο πόνο, η σκέψη θολώνει. Η ζωή γράφει γεγονότα φρικτής πραγματικότητας, λες και τα δανείζεται όμως από αρχαιοελληνικές τραγωδίες. Η Ελένη Στραβέλη δεν είχε προβλήματα υγείας, δεν είχε εκδηλώσει κάτι. Ο θάνατος την επισκέφθηκε με αστραπιαία ταχύτητα και την πήρε από τη ζωή, χωρίς η ίδια να μπορέσει να αποχαιρετήσει κανέναν, ούτε να την αποχαιρετίσουν. Ποιος να μιλήσει για δίκαιο ή αδικία; Δεν μπορούμε, δεν μας επιτρέπεται, διότι ουδείς γνωρίζει τις βουλές του Κυρίου. Κάποιοι όμως δικοί της άνθρωποι, μέσα στον πόνο τους έστειλαν τα δικά τους μηνύματα από το facebook. Διαβάζουμε δύο από αυτά τα μηνύματα: 
Irini Pantou Αχ Θεέ μου! Πόσο άδικο! Πόσο άδικο!
Αφαίρεση
Georgios Tafekis Δεν έχω λόγια!!Καλό παράδεισο τα συλλυπητήρια στην οικογένεια


Η κηδεία της Ελένης, έγινε την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στο κοιμητήριο Καισαριανής. Πολύς, πάρα πολύς κόσμος την επισκέφθηκε για το ύστατο χαίρε στην τελευταία της κατοικία. 
Η εφημερίδα μας εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους και τους οικείους της. Κουράγιο και παρηγοριά να τους δίνει ο Θεός. Ας είναι μαλακό το χώμα που θα σκεπάζει την Ελένη, η οποία θα μας λείπει!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου