Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΚΤΗΝΟΣ; ΘΑ ΦΑΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ; ΟΔΗΓΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΕΣΕΡΝΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ-ΦΡΙΚΗ

Καλημέρα.

Ο Πολιτισμός ενός έθνους διακρίνεται από τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συμπεριφέρονται στα ζώα.
Μαχάτμα Γκάντι 

Μ.
ρεπορτάζ από iefimerida.gr
Εντοπίστηκε ο οδηγός που έσερνε σκυλί με το αγροτικό του στην...

Πούντας Καλαβρύτων χθες το μεσημέρι.

Τον οδηγό εντόπισαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Καλαβρύτων και σύμφωνα με το kalavrytanews.com ισχυρίζεται πως πρόκειται για ατυχές περιστατικό και ότι το σκυλί το είχε δεμένο στην καρότσα του οχήματος του και έπεσε από το αυτοκίνητο χωρίς να το αντιληφθεί.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες προκλήθηκε σάλος από τη δημοσιοποίηση το βίντεο στο οποίο φαινόταν το όχημα να σέρνει τον δεμένο σκύλο ενώ βρισκόταν επί της επαρχιακής οδού Μεγάλου Σπηλαίου - Καλαβρύτων, στην ορεινή Αχαΐα. Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που τράβηξε οδηγός με το κινητό του τηλέφωνο, το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων ανέλαβε την αυτεπάγγελτη διερεύνηση του περιστατικού ώστε να εντοπίσει το αγροτικό που έσερνε το άτυχο ζώο και τον οδηγό που τράβηξε το βίντεο.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο διερχόμενος σταμάτησε το αγροτικό και ενημέρωσε τον οδηγό ότι θα τον καταγγείλει, εκείνος όμως έδειξε αφορία, και συνέχισε να οδηγεί με τον σκύλο δεμένο.

Μάλιστα διερχόμενος οδηγός τον ακινητοποίησε, ενημερώνοντας τον πως θα τον καταγγείλει στις αρχές. Εκείνος όμως σύμφωνα με πληροφορίες, επιδεικνύοντας πρωτοφανή αδιαφορία, μπήκε και πάλι στο αυτοκίνητό του και συνέχισε την πορεία του, έχοντας ακόμα τον σκύλο δεμένο!

Όπως αναφέρει πάντως το kalavrytanews στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά και σε όλη την διαδρομή από την την διασταύρωση της Κερπινής, υπάρχουν ίχνη αίματος.


(τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου