Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΝΑ ΒΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΤΗΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ"!

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

 Να βαρέσουν οι σάλπιγγες τις “επαναστάσεως”

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Έγραφα στο άρθρο μου της Πέμπτης 2 Νοεμβρίου 2017 στην Ελεύθερη Ώρα με τίτλο: “Μετανοήστε ειλικρινώς κ. Προκόπη Παυλόπουλε” πως, πρώτιστο καθήκον παντός πιστού τέκνου της Εκκλησίας του Χριστού, είναι η μετά παρρησίας ομολογία της πίστεώς του ενώπιον εκείνων, οι...

οποίοι αμφισβητούν την αξία του Ευαγγελίου και της χριστιανικής διδασκαλίας, ισχυριζόμενοι ότι η χριστιανική ηθική είναι κάτι το ξεπερασμένο και δεν αντέχει στις σύγχρονες κουλτουριάρικες και μοντέρνες ιδέες της εποχής μας!     
Ο ίδιος ο Κύριος απευθυνόμενος στους πιστούς οπαδούς του, της κάθε εποχής διατυπώνει την εξής φοβερά αλήθεια: “Πας ούν όστις ομολογήσει εν εμοί έμπροσθεν των ανθρώπων, ομολογήσω καγώ εν αυτώ έμπροσθεν του Πατρός μου του εν Ουρανοίς, όστις δ΄ αν αρνήσηταί με έμπροσθεν των ανθρώπων, αρνήσομαι αυτόν καγώ έμπροσθεν του Πατρός μου του εν Ουρανοίς” (Ματθαίος Ι, 32,33)!
Πρωταρχική λοιπόν υποχρέωση κάθε χριστιανού είναι να ομολογεί μετά παρρησίας την πίστη του όχι μόνον ενώπιον του πλησίον του, αλλά και ενώπιον των αρχόντων και κυβερνώντων και οποιουδήποτε άλλου διώκτη, που θέλει να αφανίσει παν ό,τι έχει σχέση με την Εκκλησία του Χριστού!

Πού είσαστε χαμένοι “υπερασπιστές” της Πίστεώς μας;


Πρέπει όμως να τονιστεί ότι πολύ μεγαλύτερη ευθύνη διά την προάσπιση της Ορθοδόξου Πίστεως έχουν οι κληρικοί της Εκκλησίας – Αρχιεπίσκοπος, Επίσκοποι και Ιερείς όλων των βαθμίδων – που πρωταρχικό καθήκον έχουν, όχι απλώς να διακηρύσσουν την Ορθόδοξη Πίστη των, αλλά και να υποστούν θυσίες υπέρ αυτής, μιμούμενοι τα εκατομμύρια των μαρτύρων της εκκλησίας μας που έχυσαν το αίμα τους, για του Χριστού την Πίστη την Αγία!
Ειδικώς, στη σημερινή εποχή που η αθεϊστική κυβέρνηση που μας κυβερνά, έχει απώτερο σκοπό να κατακρημνίσει και να αφανίσει παν ό,τι έχει σχέση με την εκκλησία του Χριστού, τα ωραία ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του ελληνικού λαού, προβάλλει επιτακτικό το καθήκον όλων μας – κληρικών και λαϊκών – να αποδοθούμε σε ένα αγώνα προασπίσεως των Ιερών και των Οσίων του Έθνους μας!

Να βαρέσουν οι σάλπιγγες τις “επαναστάσεως”


Η διοικούσα Ορθόδοξη Εκκλησία της Πατρίδος μας – Αρχιεπίσκοπος και όλοι οι Επίσκοποι – πρέπει να σημάνει την σάλπιγγα της αφυπνίσεως και της εξεγέρσεως του ελληνικού λαού! Θα πρέπει να λάβουν πρωτοβουλία οι Μητροπόλεις να ενημερώσουν από το Ιερό Βήμα τον ελληνικό λαό, που κάθε Κυριακή και κάθε Εορτή κατακλύζει αυτοβούλως τους Ναούς, επιζητώντας τη χάρη της Παναγιάς μας! Θα πρέπει να διοργανώσουν μεγάλη διαδήλωση σε κάθε μεγάλη πόλη, πρωτεύουσα Μητροπόλεως και ακολούθως μια στο κέντρο της Αθήνας - όμοια με εκείνη του μακαριστού Χριστοδούλου – για να διαδηλώσουμε όλοι την αντίθεσή μας, στην προσπάθεια των άθεων και των αντίχριστων που μας κυβερνούν, για να εξαφανίσουν κάθε Ιερό και Όσιο που υπάρχει στην Πατρίδα μας!
Όλοι γνωρίζουμε πως, η Εκκλησία έχει τεράστια δύναμη και πρέπει να αφυπνιστεί και να δράσει αναλόγως! Εάν μείνουμε αδιάφοροι και απαθείς μπροστά στην αθεϊστική και αντιχριστιανική λαίλαπα που έχει ενσκήψει στην Πατρίδα μας, θα θεωρηθούμε από τις επερχόμενες γενεές προδότες των ιδεωδών και ιδανικών του Έθνους μας!

Την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο Αρχιεπίσκοπος


Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος που άραγε βρίσκεται; Θα έλεγα στην κοσμάρα του!
Εδώ ο κόσμος καίγεται και το απ΄ αυτό χτενίζεται!  
Μετά την κατάργηση του θρησκεύματος από τις ταυτότητες των Ελλήνων, μετά την αποκαθήλωση των Αγίων Εικόνων από τους Δημόσιους χώρους, μετά την κατάργηση των Θρησκευτικών από τα σχολεία και της πρωινής Προσευχής προς τον Σωτήρα Χριστό μας, έρχεται το δικαίωμα των νέων μας στην επιλογή του φύλου τους, που θα διαλύσει την κάθε ελληνική οικογένεια! Και για τα οποία δεινά είναι κύριος υπεύθυνος ο Αρχιεπίσκοπος!
Αντί λοιπόν να σημάνει την σάλπιγγα της επαναστάσεως του λαού μας, αυτός συνευρίσκεται με τον αντίχριστο Πρωθυπουργό μας, πριν λίγες ημέρες στα Ιωάννινα, και είχε – λένε – εποικοδομητική συνεργασία!
Έτσι, αφού ήπιαν τα καφεδάκια τους, έφαγαν τα κουλουράκια τους, γέλασαν με την καρδιά τους για την πολύ ωραία συντροφιά που αποτελείτο, από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο και τον κομμουνιστή και αντίχριστο Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γιαβρόγλου, τα είπαν σε φιλικότατα, όπως άλλωστε επιβαλλόταν!
Αντικείμενο της συνάντησης η δημιουργία Γεωργικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Ι. Μητρόπολή της! Ακολούθως ο Αρχιεπίσκοπος και ο Πρωθυπουργός τα είπαν για 45 λεπτά κατ΄ ιδίαν για να επιβεβαιώσουν την αποτελεσματική λειτουργία των διακριτών ρόλων στις σχέσεις της Πολιτείας και της Εκκλησίας!
Και το βράδυ που έπεσαν για ύπνο, είδαν και όνειρα γλυκά – ειδικότερα ο Αρχιεπίσκοπος – γιατί επιτέλεσαν το καθήκον τους προς τον Ορθόδοξο λαό μας!

Καλό Παράδεισο Μακαριότατε

Δυστυχώς στη σημερινή Ελλάδα της οικονομικής κρίσεως που ευθύνη έχουν όλοι οι Πρωθυπουργοί της Μεταπολιτεύσεως, στη νέα Ελλάδα, που τα Σόδομα και τα Γόμορρα ωχριούν μπροστά της, έχουμε την ατυχία να έχουμε αυτόν για Αρχιεπίσκοπο!
Εκείνον που βαφτίζει το τυρί κρέας και κλείνει τα μάτια και τα αυτιά του στην επίθεση εκ των έσω που δέχεται η Ορθοδοξία και η Πατρίδα!
Που συνωμοτεί με τον εχθρό για να απολαμβάνει τα οφέλη της Εξουσίας του!
Εκείνον που έβγαλε τον Ιερό Σταυρό από το στήθος του και μοίραζε φαγητό ως ένας μασκαρεμένος ιερέας, στους “πρόσφυγες – μετανάστες”!
Εσείς Αρχιεπίσκοπε, αλήθεια ποιες θυσίες υπεστήκατε υπέρ της ομολογίας της Πίστεώς σας;
Πότε γίνατε μάρτυρας, πότε χύσατε το αίμα σας για του Χριστού την Πίστη την Αγία, μιμούμενος τα εκατομμύρια των μαρτύρων της Πίστεώς μας;
Αντίθετα εσείς έχετε κάνει κολεγιά με τους άθεους, τους αντίχριστους, τους πολέμιους της Πίστεώς μας!
Και δεν με ενδιαφέρει αν η μετά θάνατον ψυχή σας θα υποστεί το: “αρνήσομαι αυτόν καγώ έμπροσθεν του Πατρός μου του εν Ουρανοίς”!
Με πονάει όμως που οι επερχόμενες γενεές θα υποστούν τα επακόλουθα δεινά της δικής σας Προδοσίας προς τον Ιησού Χριστό μας!
Κλείνω, με την ευχή που έδωσα και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: Καλό Παράδεισο Μακαριότατε!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου