Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ! ΤΩΡΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ-ΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΧΑΪΒΑΝΙ; ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΚΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ!

Ατελείωτες ουρές στους σταθμούς μετρό με τους νεοέλληνες-ραγιάδες να περιμένουν επί 2 και 3 ώρες στις ουρές για να τους πάρουν τα...μέτρα οι δήμιοι των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ο εξευτελισμός που επιφύλασσε η κυβέρνηση των αριστερο-δέξιων ήταν προμελετημένη. Και τον Έλληνα τον...

πετσοκόβουν καθημερινά και στην ουρά τον βάζουν για να τον εξυτελίσουν λες και είναι πρόβατο που περιμένει υπομονετικά τη σφαγή του! Ο νεοέλληνας-ραγιάς έχει δώσει όλα του τα προσωπικά δεδομένα μέσα στο σύστημα τα οποία πλέον τα έχει η κυβέρνηση για να εκδώσει άνετα τις κάρτες του πολίτη! Με το έτσι-θέλω ο πολύπαθος Έλληνας θα φορτωθεί την...παγκοσμιοποιημένη κάρτα του πολίτη, ενώ έχει καταντήσει τόσο ταπεινωμένος που δεν θα αργήσει η μέρα που θα περιμένει υπομονετικά στην ουρά να του περάσουν το ηλεκτρονικό τσιπάκι, για να ολοκληρωθεί έτσι η...μουμιοποίηση του Έλληνα!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου