Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ! ΓΕΛΟΙΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ "ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!! ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ


«Βράζουν» οι τηλεθεατές με την Τατιάνα Στεφανίδου που αντί για...

συγγνώμη είπε «φθηνές» δικαιολογίες. Σύλλογοι και Έλληνες πολίτες ετοιμάζονται να απαντήσουν με μηνύσεις.
Μετά το βίντεο από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου όπου διακωμωδούσαν το συλλαλητήριο για το Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη, η εκπομπή «Στη Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη στο κανάλι ΑΡΤ παρουσίασε ακόμη ένα βίντεο από την εκπομπή Tatiana Live, όπου η συνεργάτιδα της παρουσιάστριας, Λίλα Σταμπούλογλου σατιρίζει τον Μέγα Αλέξανδρο.
Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon να ζήτησε συγγνώμη σε όσους θίχτηκαν από τη σάτιρα για τους Μακεδόνες με επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο η στήλη της Λίλας Σταμπούλογλου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου φαίνεται πως συνεχίζει να προκαλεί «πονοκέφαλο» στα διευθυντικά στελέχη, αφού οι αντιδράσεις πληθαίνουν και Σύλλογοι προειδοποιούν πως θα προχωρήσουν ακόμη και σε μηνύσεις αν η κα Στεφανίδου δε ζητήσει δημόσια συγγνώμη.
Τώρα, το κανάλι έρχεται αντιμέτωπο με νέο κύμα αντιδράσεων αφού λίγες ημέρες πριν το συλλαλητήριο η Λίλα Σταμπούλογλου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου υποδύθηκε τον Μέγα Αλέξανδρο και μάλιστα παρουσίασε τον Μέγα Αλέξανδρο ως… μετροσέξουαλ.
Δείτε τα δύο βίντεο που ακολουθούν από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όπως παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Στη Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη:



pentapostagma.gr (το είδαμε στο oparlapipas.gr)

8 σχόλια:

  1. Ρε αυτή τον "τερμάτισε" τον μετρητή της μαλακίας...δεν είναι και εύκολο να είσαι τόσοοοοοο...!
    Αυτό το λένε "πνεύμα;;;"
    Ε λοιπόν, δεν γελάσαμε ρε "πυροβολημένη".
    Σου αρκούν βέβαια τα σούργελα που έχεις για κοινό, βολέψου με αυτά
    και με τα νούμερα θέασης(πάτο έχει πιάσει)που κάνει η εκπομπή σου, ως "νούμερα" που είστε όλοι μαζί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟ αυτή φταίει; Το αφεντικό της θα πρέπει να αποδείξει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ότι δεν ξεπουλάει τά όσια και τα ιερά για τα δηνάρια της τηλεθέασης. Όλα τα άλλα, υπεκφυγές και δήθεν 'ενοχλήσεις' είναι στάχτη στους αφελείς τηλεθεατές.Μα είναι δυνατόν αυτή η αγγούρω τηλεπερσόνα να τολμήσει κάτι τέτοιο και μόνο αν είχε την υποψία ότι 'θα της τραβούσαν το αυτάκι'; 'ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ'...Και μόνο το ότι στις εκπομπές της παραλληλίζει τους αλβανούς,αφρικανούς,πακιστανούς κλπούς μετανάστες με τους Έλληνες της Γερμανίας και της Αμερικής, αρκεί για να υποθέσουμε πολλά για το άτομο...Δυστυχώς ζούμε στην εποχοί που οι αλλοτινοί ΜΕΓΙΣΤΟΙ της ελληνικής ιστορίας, μαγαρίζονται από τις παπαρδέλες των πνευματικών κακοηθέστατων και εξωνημένων νανοειδών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήθεια, φαντάζεστε να συνέβαινε κάτι ανάλογο στην ισραηλινή τηλεόραση;Και το 'ανάλογο' είναι τρόπος του λέγειν, καθότι πόσοι είναι οι ΜΕΓΑΛΟΙ της ιστορίας και πόσες χώρες μπορούν να υπερηφανεύονται για τέτοιες προσωπικότητες...Εξάλλου ο Αλέξανδρος υπήρξε ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ των Μεγάλων. Ωστόσο, αναρωτιέμαι για το ποιά θα ήταν η κατάληξη της όποιας ισραηλινής συναδέλφου της κας Στεφανίδου, που θα τολμούσε να μαγαρίσει ό,τι οι Ισραηλινοί θεωρούν ιερή παρακαταθήκη της ιστορίας τους. Και αυτό το λέω διότι αλλοίμονο στις μικρές χώρες που δεν κατοικούνται από ΓΙΓΑΝΤΟΨΥΧΟΥΣ ανθρώπους, ειδικά όταν πρόκειται για επαγγελματίες που τους ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να κάνουν πλύση εγκεφάλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ,ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΛΩΤΣΙΑ Η ΤΑΤΑΙΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ελλάδα της Ιστορίας του Πολιτισμού και των Παραδόσεων έβγαλε αμέτρητες φορές Μεγάλους Άνδρες . Ένας από αυτούς , ο κορυφαίος όλων , είναι ο ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Αλέξανδρος .
    Ο Αλέξανδρος έγινε ο Ήλιος που φώτισε την ανθρωπότητα Ολάκερη , έγινε η αστείρευτη Πηγή Φωτός για τις νεότερες γενιές στο Παγκόσμιο Στερέωμα .
    Δυστυχώς στην Πατρίδα μας ανάμεσα στους Ήρωες και τους Μάρτυρες της Φυλής μας είχαμε και θα έχουμε τους Εφιάλτες , τα Μιάσματα και τα Σκουπίδια σαν την Τατιάνα .
    Ο Μέγας Αλέξανδρος έριξε τον φράκτη που χώριζε την Ευρώπη από την Ανατολή , έκανε την Ελλάδα να ταυτιστεί με την τότε Οικουμένη και μεταλαμπάδιασε τον Ελληνικό Πολιτισμό μέχρι τις εσχατιές της Ανατολής .
    Περιδιαβάζοντας γύρω μου την ομορφιά και την εξαθλίωση είδα μέσα στα μάτια ενός καταφρονημένου Λαού στους άθλιους δρόμους της Ανατολής τους απογόνους του Μεγάλου Έλληνα Βασιλέα Αλεξάνδρου να έρχονται από Αιώνα σε Αιώνα και έφιπποι στο Φως του Ήλιου να αντιστέκονται .
    Στο Αίμα μας κυλάει ο Ιχώρας , το Αίμα των Ηρώων και των Αθανάτων της Φυλής μας και όχι το Δηλητήριο των κομουνιστών Πήλιων Γούσηδων , των προσκυνημένων και των Ριψάσπιδων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν δεν επεμβαίνει το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο να ρίξει ένα πρόστιμο στο κανάλι των σκουπιδιών αντιλαμβανεται κανείς που έχουμε καταντήσει. Δημοσιογράφοι αυτόκλητοι υβροστές της Ιστορίας γελοιοποιούνται οι ίδιοι , βολεμένοι στην ασφάλεια που τους παρέχει η χειρότερη κυβένηση που γνώρισε ποτέ αυτή η χώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν δεν επεμβαίνει το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο να ρίξει ένα πρόστιμο στο κανάλι των σκουπιδιών αντιλαμβανεται κανείς που έχουμε καταντήσει. Δημοσιογράφοι αυτόκλητοι υβριστές της Ιστορίας γελοιοποιούνται οι ίδιοι , βολεμένοι στην ασφάλεια που τους παρέχει η χειρότερη κυβένηση που γνώρισε ποτέ αυτή η χώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι αρουραίοι των Υπονόμων και οι Πατσαβούρες της Τατιάνας δεν μπορούν να μειώσουν έστω και στο ελάχιστο την ΔΟΞΑ του ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑ Αλεξανδρου. Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 1 εκατ. Έλληνες θα τσακίσουν τα ανθελληνικά σχέδια των Ρουφιάνων του Τσίπρα .
    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .
    Γενίτσαροι κομμουνιστές , ρουφιάνοι δημοσιογράφοι , ανθέλληνες και ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ μας πίνουν το αίμα κάθε μέρα ρημάζοντας την χώρα μας .
    Το μαύρο της Ψυχής τους δεν υπάρχει στο Ουράνιο Τόξο των Αξιών .
    Ήταν και παραμένουν όλοι αυτοί ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ και σαν τα ποντίκια ροκανίζουν τα θεμέλια της Πατρίδος μας .
    Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου ΟΛΟΙ στο Σύνταγμα .
    Ήρθε η ώρα να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι θα πληρώσουν ακριβά τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ τους εναντίον του Ελληνισμού .
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ .
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή