Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ, Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ! ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΟΥΛΑ! ΓΙΩΡΓΟ, ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΔΕΙΣ "ΖΗΤΩ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ"! ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! "ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ" ΓΙΩΡΓΟ!!!

Κοίτα γέλια! Πως να μη γελάει το παιδί, ο Γιώργος, κολλητός του Νίκου Παππά. Ο χριστιανός Γιώργος Χριστοφορίδης, πρώην εκδότης της...

εφημερίδας ΤΟ ΧΩΝΙ, χρησιμοποίησε την αντιμνημονιακή ρητορική μέσω της δημοσιογραφίας, το έπαιξε πατριώτης που πήρε μέχρι και τα σώβρακα του Σόιμπλε, για να γυρίσει ανάποδα τον δίσκο
από τη στιγμή που ο Τσίπρας με τον Καμμένο πήραν την εξουσία. Ετσι, βολεύτηκε στο γραφείο της Γεροβασίλη για να...σκίσει το καλσόν όπως λέει και το παρακάτω βίντεο: 
Τώρα, όπως πληροφούμαστε, ο κ. Χριστοφορίδης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του ειδικού συμβούλου του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Όπως αναφέρει η είδηση, ο στενός συνεργάτης του Νίκου Παππά που βρέθηκε δίπλα του σε όλες τς σημαντικές δράσεις του Υπουργείου ΨΗΠΤΕ παραιτήθηκε καθώς θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές.

Για την παραίτηση ενημέρωσε ο ίδιος ο Γιώργος Χριστοφορίδης με ανάρτησή του στα social media:

«Σε 18 μήνες ακριβώς έχουμε εκλογές! Σήμερα υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του ειδικού σύμβουλου του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Νίκο Παππά, πάμε γερά», έγραψε χαρακτηριστικά. 
Έτσι μπράβο...αγόρι μας...αντιμνημονιακό! Τώρα, τραγούδα κανένα τραγουδάκι υπέρ της Μέρκελ, του Σόϊμπλε και των άλλων Γερμανών κατακτητών. Χέστηκες, αρκεί που θα κάθεται ο κ@λος σου σε βουλευτική καρέξκλα, ποιος ξέρει, αύριο-μεθαύριο και σε υπουργική! Μπουμπούκι ο Γιώργος Χριστοφορίδης! 
Ρε, Νίκο Νικολόπουλε και σένα κολλητός δεν είναι ο Γιώργος Χριστοφορίδης; Μαζί σε εκδηλώσεις δεν πηγαίνατε; Στις εκπομπές σου δεν τον καλούσες κάθε λίγο και λιγάκι; Στο γραφείο σου "επιτελάρχη" δεν τον είχες για να σου φτιάχνει το προφίλ; Α, ρε πόσοι... αντιμνημονιακοί έχουν κατακλύσει αυτή τη χώρα;  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου