Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΖΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!

Σκηνές σαν και αυτές στις φωτογραφίες θα έρθουν για μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού μέσα στους επόμενους μήνες. Η κυβέρνηση των εθνοπροδοτών Τσίπρα-Καμμένου ψηφίζοντας τη μείωση του αφορολόγητου και τη νέα περικοπή των συντάξεων μέσω του επαναϋπολογισμού τους, φέρνουν...

ολοκαύτωμα στην κοινωνία τους επόμενους μήνες. Υπολογίζεται ότι από το τέλος Δεκεμβρίου και μετά, οι συνταξιούχοι θα χάνουν μέχρι και 3 συντάξεις ετησίως, κάτι που μεταφράζεται σε απόλυτη φτωχοποίηση της χώρας, δεδομένου ότι θα συρρικνωθεί ραγδαία η αγοραστική δυνατότητα των φορολογούμενων πολιτών! Άρα, οι επιχειρήσεις πρόκειται να κατεδαφιστούν και να βάζουν λουκέτο η μία μετά την άλλη. Αυτά που ψήφισαν οι εθνικοί εγκληματίες, μόνο και μόνο για να παραμείνουν στην καρέκλα τους, θα επιφέρουν την καταστροφή της χώρας σε όλα τα επίπεδα. Όχι βουλγαροποίηση, αλλά θα δημιουργήσουν καμμένη γη. Η Ελλάδα δεν θα έχει γνωρίσει ούτε επί γερμανικής κατοχής τέτοιες μέρες. 
Με τους σύγχρονους γερμανοτσολιάδες, οι κατακτητές οδηγούν την Πατρίδα σε εθνική καταστροφή και διαμελισμό! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου