Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΕΙΣΤΕ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΕ! ΤΡΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ, ΥΠΟΔΟYΛΟΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ! ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!

Σοκ προκαλούν τα τελευταία 24ωρα οι ειδήσεις αυτοκτονίας τριών νέων ανθρώπων.

Χθες στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε νεκρή μια 20χρονη φοιτήτρια...


Ιατρικής η οποία απαγχονίστηκε στο διαμέρισμα που νοίκιαζε στο κέντρο της πόλης.

Την Τρίτη το απόγευμα επικοινώνησαν με μια φίλη της και της ζήτησαν να πάει στο σπίτι της για να δει αν η κόρη τους είναι καλά.

Χτύπησε το κουδούνι, δεν άνοιξε κανείς και η κοπέλα κάλεσε κλειδαρά. Οταν μπήκαν μέσα αντίκρισαν το σοκαριστικό θέαμα.

Η 20χρονη είχε αφήσει και σημείωμα, το οποίο πήραν οι αστυνομικοί και σύμφωνα με πληροφορίες επικαλούταν ψυχολογικούς λόγους που την ώθησαν να πάρει την απόφαση να βάλει τέρμα στη ζωή της.

Εντωμεταξύ, χθες, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στην περιοχή της Μεταμόρφωσης Βόλου, μια 22χρονη κοπέλα αυτοκτόνησε πηδώντας από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας.

Σήμερα το πρωί, ένα 18χρονο αγόρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του, στο Γερακάρι Αγιάς στη Λάρισα.

Τον 18χρονο βρήκε κρεμασμένο, με σχοινί που σχημάτιζε βρόγχο, στο υπόστεγο του σπιτιού του, η γιαγιά του, λίγο πριν τις 7 το πρωί σήμερα.

Πηγή: www.athensmagazine.gr (τίτλος: δικός μας)

3 σχόλια:

  1. ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΧΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ !!!!! ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΔΕΙΞΑΝΕ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ?????????? ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟ !!!!!!!! ΑΥΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΕΝΟΧΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΝΕΟΙ ( ΕΝΑΣ 18 ΧΡΟΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ) ???? ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΘΕΙ ΟΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ !!!!!!!!!!!!ΕΙΠΑΜΕ 'Η' ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΟΝ ΧΑΡΤΙ 'Η' ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2019 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΠΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ 1941-2 ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΧΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΒΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΕΡΑΜΥΔΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΙ'ΑΥΤΟ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ,ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ????????? ΨΑΧΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ....ΚΑΙ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ
    ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ....!!!!
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ
    ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ...
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΜΑΣ ΤΟ "ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ"
    ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΧΑΡΑ...
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.
    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΛΑΟ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ...ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή