Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: ΑΦΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΤΩΡΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ-ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΑ ΖΩΑ! ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

από τη φίλη μας Μαρία
Μεταξύ άλλων ωραίων προτάσεων των ευφυών του ΣΥΡΙΖΑ είναι και το τέλος σήμανσης προς τον Δήμο.

Άρθρο 4, παράγραφος 3β.
β. Ο Δήμος, προκειμένου να διασφαλίσει τη βιωσιμότητα και λειτουργία...

των υποδομών του, που σχετίζονται με τη διαχείριση αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων, επιβάλει στον ιδιοκτήτη δεσποζόμενου ζώου, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τέλος, το οποίο ορίζεται στο ποσό των έξι (6) ευρώ κατ’ ελάχιστο, ανά σημαινόμενο ζώο.
Το προαναφερθέν τέλος αποδίδεται από τον ιδιοκτήτη του ζώου εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία σήμανσης και καταγραφής, απευθείας στον οικείο Δήμο.

Και πραγματικά, θα ήθελα να ρωτήσω.  Τι προτίθεται άραγε να κάνει ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, ο οποίος έχει παράδοση όχι στο "κατ' ελάχιστο" αλλά στο "κατά το μέγιστο";
π.χ. δημοτικά τέλη, τέλος ακίνητης περιουσίας, κλπ.

Πάντως, για μία ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται ανεπαρκής και επικίνδυνος.  Αφού έριξε στον Καιάδα όλο τον πληθυσμό, με μηδέν υγεία, μηδέν συντάξεις, μηδέν παροχές, μηδέν πρόνοια, κλπ, ... τώρα ρίχνει στον Καιάδα και τα αδέσποτα αλλά και τα δεσποζόμενα ζώα.

Ποιος θα κρατήσει ζώο πλέον, όταν θα πρέπει να πληρώνει τέλη και φόρους επειδή έχει την ευαισθησία και τον χρόνο και την διάθεση να έχει στο σπίτι του ένα ζωντανό, αντί να βρίσκεται πεταμένο σε κάποιο σκουπιδοτενεκέ;

Μ.

1 σχόλιο:

  1. Ο Τσίπρας πάσχει από ψυχασθένεια και παίρνει ψυχοφάρμακα»!!!
    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΣΟΚ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΑΡΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ:

    «Ο Τσίπρας πάσχει από ψυχασθένεια και παίρνει ψυχοφάρμακα»!!!

    Η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα σε συνέντευξή της στο Metropolis FM 95,5 είπε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ πράγματα.

    Σταχυολογούμε τα εξής: -«Ο κ. Τσίπρας, από τα 20 του χρόνια, παρακολουθείται από την ομάδα ψυχιάτρων του Καθηγητή Στεφανή. Πάσχει από ψύχωση και νεύρωση και παίρνει ψυχοφάρμακα». -«Αυτοί που συνεργάστηκαν με τον εχθρό θα είναι οι πρώτοι που θα φύγουν από την μέση, από τα χέρια των αφεντικών που υπηρέτησαν». -«Δεν είναι βλάκες, είναι προδότες και πρέπει να έχουν την ποινή του προδότη». -«Ο πόλεμος ήδη άρχισε και δεν σας το λένε» -«Να πάρουμε το προξενείο μας από Αδριανούπολη και να κλείσουμε το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής». -«Αλκοολικός ο Αναστασιάδης της Κύπρου».

    Εμείς ρωτάμε, είναι δυνατόν να αληθεύουν οι καταγγελίες της δικηγόρου για το πρόσωπο του Πρωθυπουργού; Και αν ναι, πώς είναι σε θέση να διαπραγματεύεται για κρίσιμα εθνικά θέματα, ενώ πάσχει από «κρίσεις πανικού» και «αγχώδη νεύρωση», η οποία αντιμετωπίζεται μάλιστα με ενέσιμα πολύ ισχυρά φάρμακα; Είναι δυνατόν;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή