Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Η ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α2 ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΕΠΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ; ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

Ο Απόλλων Πάτρας κατέθεσε ένσταση μετά το τέλος του ματς με τον...

Χολαργό, υποστηρίζοντας πως η συμμετοχή του αντιπάλου του στο πρωτάθλημα της Α2 ήταν αντικανονική.

Μπορεί ο Χολαργός να πανηγυρίζει την άνοδο του στην Basket League, ωστόσο ο Απόλλων Πάτρας κατέθεσε ένσταση μετά το τέλος του ματς που κλείδωσε την άνοδο στην ομάδα του Κουφού.

Ο σύλλογος της Πάτρας υποστηρίζει πως ο Χολαργός δεν συμμετέχει νόμιμα στο πρωτάθλημα της Α2, μετά την συγχώνευσή πριν από δύο χρόνια με την Λιβαδειά, ομάδα η οποία βρισκόταν σε διαφορετικό νομό.

Πάντως η ένσταση του Απόλλωνα δεν θα έχει καμιά τύχη, αφού η Λιβαδειά είχε παρουσιάσει ΑΦΜ από ΑΘήνα όταν είχε γίνει η ένωση.

 Σκληρή ήταν η απάντηση του Γιώργου Δρόσου στον Απόλλωνα, μετά την ένσταση που έκανε η ομάδα της Πάτρας για αντικανονική συμμετοχή του Χολαργού στην Basket League.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων πήρε την άνοδο για την Α1 Κατηγορία, μετά την νίκη επί των Πατρινών, με τους Αχαιούς να κάνουν ένσταση για αντικανονική συμμετοχή των αντιπάλων τους στην Basket League.

Ο πρόεδρος του Χολαργού, Γιώργος Δρόσος, απάντησε με αφορμή το 3-0 που έκανε η ομάδα του φέτος επί του Απόλλωνα: «Αντιλαμβάνομαι κ. Καραπάνο ότι δεν θεωρείται αρκετό το 3-0 εντός παρκέ και από ότι βλέπω, "τρώγεστε" να υποστείτε και 4η ήττα εκτός γηπέδου, αυτή τη φορά! Περίμενα ότι θα σας είχε προστατέψει ο συντοπίτης σας, κ. Τσαγκρώνης, για να αποφύγετε τις ανοησίες που μόνο εκθέτουν τον ιστορικό σας σύλλογο. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στο επόμενο πρωτάθλημα της Α2. Ευτυχώς για εσάς, ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ θα αγωνίζεται στην Basket League!».
GAZZETTA.GR (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου