Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΥ ΣΟΥΝΑΣΑΣΒΙΛΙ! ΣΟΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕ ΤΑ ΕΚΑΜ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ: "ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΣΕΛΦΙ"!

«Εκτίθεστε» είπε στους δικαστές η πρώην πρόεδρος της Βουλής και ...

έκανε λόγο γα βασανισμό του πελάτη της - Ζήτησε να απομακρυνθούν οι αστυνομικοί των αστυνομικών των ΕΚΑΜ από τη δικαστική αίθουσα

Με ένταση ξεκίνησε το πρωί στο Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης η εξέταση του γαλλικού αιτήματος για την έκδοση του 57χρόνου κατηγορούμενου αρχιμαφιόζου Λάσα Σουσανασβίλι. Η συνήγορός του, τέως πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, ζήτησε και σήμερα την απομάκρυνση των αστυνομικών των ΕΚΑΜ και στη συνέχεια ενημέρωσε το δικαστήριο ότι θα τους φωτογραφίσει, κάτι που έκανε κιόλας. Έβγαλε το κινητό της τηλέφωνο και στη συνέχεια τους απαθανάτισε μέσα στη δικαστική αίθουσα. 

«Εάν θέλετε βγάλτε και σέλφι» απάντησε η πρόεδρος του δικαστικού συμβουλίου. 

Η ένταση συνεχίστηκε για το θέμα της μετάφρασης του διωκτικού εγγράφου που γίνεται από τη διερμηνέα μέσα στο ακροατήριο του Εφετείου. Ο 57χρονος ενημέρωσε τους δικαστές ότι ήρθε με δική του πρωτοβουλία παρ' ότι ο γιατρός της φυλακής δεν του το επέτρεψε. 

«Δεν είμαι καλά, θα μείνω όσο αντεξω», είπε ο Σουσανασβίλι. 

Τότε η κυρία Κωνσταντοπούλου απευθύνθηκε στο δικαστικό συμβούλιο λέγοντας ότι βασανίζεται ο πελάτης της, αλλά η πρόεδρος της αφαίρεσε τον λόγο προκαλώντας την αντίδραση της κυρίας Κωνσταντοπούλου. 

«Εκτίθεστε» είπε στους δικαστές και η συνεδρίαση διακόπηκε για να συνεχιστεί η μετάφραση του εγγράφου.
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου