Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ: ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΕ ΜΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΛΑΘΡΟΥΣ! ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ! ΒΙΝΤΕΟ.

Έκανε το λάθος να νοικιάσει χώρο σε ΜΚΟ στη Λέσβο και τώρα έχει βρει τον μπελά του.
Όπως διαβάζουμε στο LesvosNews: Ένας ιδιοκτήτης ενοικιαζομένων...

δωματίων στη Λέσβο έκανε το λάθος να ενοικιάσει ένα χώρο σε ΜΚΟ, που δραστηριοποιείται στη Μυτιλήνη βοηθώντας τους μετανάστες.

Τα μέλη της ΜΚΟ μόλις ξέσπασαν τα επεισόδια στο ΚΥΤ Μόριας εναντίον Κούρδων μεταναστών, με τη συμπαράσταση της αστυνομίας συγκέντρωσε στον εν λόγω χώρο 600 περίπου μετανάστες.

Ο ιδιοκτήτης του ενοικιαζόμενου χώρου μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, ζήτησε από τους υπεύθυνους της ΜΚΟ να εκκενώσουν το χώρο του, αφού έτσι κι αλλιώς είχε λήξει και το μισθωτήριο συμφωνητικό.

Όμως οι επικεφαλής της ΜΚΟ αρνήθηκαν και να εγκαταλείψουν το χώρο αλλά και να φύγουν από εκεί οι μετανάστες.

Αντίθετα οργάνωσαν μία νέα δομή φιλοξενίας μεταναστών, όπου έστησαν σκηνές, μαγειρεύουν και λειτουργώντας σαν Κράτος εν Κράτει αγνοούν κάθε αρχή ασφαλείας και δεν υπολογίζουν κανέναν.

Σε απόγνωση ο ιδιοκτήτης ζητά βοήθεια από το Κράτος, την Αστυνομία και την Εισαγγελία Μυτιλήνης, χωρίς όπως καταγγέλλει ο ίδιος στο Lesvosnews.gr να ανταποκρίνεται κανείς.

Σαφώς και οι άνθρωποι που βρήκαν καταφύγιο εκεί πρέπει να προστατευθούν.

Αυτό είναι θέμα της πολιτείας, η οποία πρέπει να βρει άμεσα λύση, αφού ανάμεσα στους εκεί φιλοξενούμενους μετανάστες βρίσκονται και αρκετά γυναικόπαιδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου