Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ, "ΑΝ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΥΪΤΕΡ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΒΙΖΙΤΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ;"ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΒΙΖΙΤΑ; ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ; ΠΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ...ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ; ΡΕΖΙΛΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ! ΒΙΝΤΕΟ.

«Αμα σας πει κάποιος στο τουίτερ ότι κάνετε βίζιτα, θα σας άρεσε αυτό;» ήταν το ερώτημα του κ. Γεωργιάδη. «Εκπροσωπείτε και υπερασπίζεστε...

αυτή τη χυδαιότητα, ντροπή σας». Έγινε χαμός, διότι η κ. Μανταλένα Παπαδοπούλου έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα να υπερασπίζεται τον Καμμένο σε ό,τι απαράδεκτο προβαίνει αυτός. Και είναι ντροπή για την ίδια η οποία, αν και νέος άνθρωπος, αντί να κρατάει αποστάσεις και να διαχωρίζει τις θέσεις της από όσα πολιτικά απρεπή διαπράττει ο Καμμένος, εκείνη σπεύδει να τον υπερασπιστεί. Γι'΄αυτό τον λόγο εξεμάνη ο Άδωνις Γεωργιάδης και την 'έβαλε στη θέση της: «Αμα σας πει κάποιος στο τουίτερ ότι κάνετε βίζιτα, θα σας άρεσε αυτό;» ήταν το ερώτημα του κ. Γεωργιάδη. «Εκπροσωπείτε και υπερασπίζεστε αυτή τη χυδαιότητα, ντροπή σας».
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου