Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΗΤΗ-ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΜΟΝΟ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ" ΚΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!

Ο μεγαλύτερος προδότης στην ελληνική ιστορία είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Αφού ξεπούλησε την Ελλάδα στους τοκογλύφους, αφού ρημάζει τον λαό και φτωχοποιεί εκατομμύρια Έλληνες αρπάζοντάς τους την περιουσία για...

να τη δώσει στους δανειστές, τώρα θέλει να χαρίσει το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς! Το πάει δηλαδή φιρί-φιρί για να αιματοκυλήσει την χώρα, η οποία σε λίγα χρόνια θα υποχρεωθεί από τη ΝΤΠ να παραδώσει την Μακεδονία στους ΔΣκοπιανούς. Οι Σκοπιανοί οι οποίοι δεν κάνου ούτε βήμα πίσω από τον αλυτρωτισμό τους, δεν αλλάζουν το Σύνταγμά τους και τους αναγνωρίζει ο προδότης Τσίπρας τη "Μακεδονική γτλώσσα" και "Μακεδονική ταυτότητα"! Μόνη λύση ο λαϊκός ξεσηκωμός για να ανατρέψει αυτή την κατάσταση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου