Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΤΖΙΑ: "ΟΧΙ ΣΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ERGA OMNES! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"! ΙΔΟΥ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΑΝΟΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΚΙΕ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

Τι άλλο χρειάζεται για να καταλάβουν οι ηλίθιοι της κυβέρνησης Τσίπρα ότι οι Σκοπιανοί έχουν στόχο την αρπαγή της Μακεδονίας μας και δεν πρόπκειται να αλλάξουν τον αλυτρωτισμό τους; Ο Πρόεδρος των Σκοπίων το δήλωσε ευθέως ότι δεν δέχεται erga omnes (έναντι όλων) ονομασία και δεν κάνει ούτε σπιθαμή πίσω στους αλυτρωτισμούς των Σκοπίων. 
Όμως, οι δικοί μας έχουν λάβει εντολές για το ξεπούλημα της Μακεδονίας. 
Το παρακάτω ρεπορτάζ είναι από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. 

Την αντίθεσή του στη χρήση της νέας ονομασίας της ΠΓΔΜ «έναντι όλων» επανέλαβε ο Πρόεδρος της χώρας Γκιόρκι Ιβάνοφ σε δήλωσή του μετά από συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ.

Κατά τη συνάντηση Ιβάνοφ - Ντιμιτρόφ, ο τελευταίος ενημέρωσε τον Πρόεδρο της χώρας για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις συζητήσεις για το ονοματολογικό.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, ο Ιβάνοφ είπε ότι η όλη διαδικασία μοιάζει με μια προσωπική συμφωνία  των δύο πρωθυπουργών επειδή δεν δεσμεύονται με τις απαιτούμενες νομικές προβλέψεις για τη σύναψη διεθνών συμφωνιών. 

«Η όλη διαδικασία μοιάζει με προσωπική συμφωνία μεταξύ του πρωθυπουργού Ζάεφ και του Κ. Τσίπρα, η οποία δεν έχει προσφέρει μια εθνική συναίνεση στη «Μακεδονία» Η θέση μου είναι ότι δεν αποδέχομαι μία λύση στο ζήτημα του ονόματος για συνολική χρήση ή «έναντι όλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου