Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΥΒΑΛΑ!

ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΛΑΟ!
Σαμαράς και Καρατζαφέρης ακολουθούν πιστά και υποτελώς, την προδοτική σε βάρος της χώρας και του λαού, πολιτική που χάραξε ο Παπανδρέου! Υπό την Πρωθυπουργία Παπαδήμου, η ...μεταβατική Κυβέρνηση σε λίγες ημέρες υπογράφει το νέο Μνημόνιο που σφαγιάζει περαιτέρω τους μισθούς, τις επικουρικές συντάξεις και ενδεχομένως καταργεί τον 13ο και 14ο μισθό!
Με νοοτροπία ραγιά και εθνοπροδοτική στάση που όμοιά της έχει να συναντήσει η Πατρίδα από την εποχή των δοσιλόγων της γερμανικής κατοχής, τύπου Τσολάκογλου και Λογοθετόπουλου, οι σύγχρονοι οσφυοκάμπτες, αδιαφορούν μπροστά στις χιλιάδες εξαθλιωμένων πολιτών-αστέγων, στους αυτοκτονούντες Έλληνες και πένητες συμπολίτες μας. Ήδη σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας. Φτώχεια που προκλήθηκε από την εφαρμογή του Μνημονίου και μετά!
Παιδιά δεν έχουν να φάνε και λιποθυμούν στο σχολείο, γονείς άνεργοι αδυνατούν να τους προσφέρουν τα αναγκαία και την ίδια ώρα το κράτος τούς απειλεί με διακοπή της ηλεκτροδότησης, εάν δεν πληρώσουν το αντισυνταγματικό χαράτσι της ΔΕΗ!
Κράτος, που σκοτώνει τους πολίτες του, με την υπογραφή τριών δοσιλόγων επικεφαλής του σάπιου πολιτικού συστήματος, που ενώ καταρρέει, εφαρμόζει τα πιο βάρβαρα μέτρα πού γνώρισε ποτέ ο τόπος!
Παπανδρέου, Σαμαράς και Καρατζαφέρης, θα μπήξουν διά του Παπαδήμου, την τελευταία μαχαιριά στην Ελλάδα και στο λαό της. Θα υπογράψουν τη νέα προδοτική δανειακή σύμβαση με την οποία επικηρώνεται αυτομάτως και το αντισυνταγματικό Μνημόνιο 1 , θα ...κουρέψουν το χρέος, δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα στους δανειστές, να κατασχέσουν τα πάντα από τον πλούτο της χώρας (και δη ορυκτό)! Το δάνειο από το ελληνικό, θα υπαχθεί στο αγγλικό δίκαιο!
Καρατζαφέρης και Σαμαράς που -δήθεν-κατήγγειλλαν τον Παπανδρέου για τις προηγούμενες συμβάσεις και για την πολιτική σφαγιασμού της μεσαίας τάξης και παράδοσης της δημόσιας περιουσίας της χώρας στους δανειστές, μιλώντας ακόμη και για Γουδί, ως στυγνοί υποκριτές, θα ξεθεμελιώσουν ό,τι απόμεινε από αυτό τον τόπο! Θα διαλύσουν και τα τελευταία απομεινάρια της αστικής τάξης και θα καταργήσουν την αυθυπαρξία του ελληνικού κράτους!!!
Αντί να πουν ΟΧΙ στους εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας, υπακούουν πειθήνια ως σύγχρονοι ραγιάδες στους ωμούς εκβιασμούς των Ευρωπαίων που διατάσσουν τον θάνατο των Ελλήνων και την παράδοση της Ελλάδος στα χέρια τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου