Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ!


ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΟΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!!! ΚΑΘΙΣΤΑ «ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ» ΔΥΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!
ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΧΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ!

Την ώρα που η εγκληματικότητα αυξάνεται, η δε εισβολή των επικίνδυνων ή εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών στη χώρα επιδεινώνει το φαινόμενο, καθιστώντας ανεξέλεγκτη την δράση των κακοποιών στοιχείων, ο αρμόδιος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δείχνει να ενδιαφέρεται μόνο για την δική του προστασία.
 Αδιαφορώντας να διασφαλίσει τουλάχιστον ένα μίνιμουμ  ασφάλειας για τους συμπολίτες του στον Χολαργό όπου διαμένει εδώ και χρόνια, πολίτες οι οποίοι βρίσκονται στο έλεος κακοποιών, μεταξύ αυτών και ο ίδιος ο Δήμαρχος που έπεσε θύμα τρομοκρατικής ενέργειας, ο κ. Παπουτσής οχυρώνει ως φρούριο το σπίτι του, σε απόσταση δύο οικοδομικών τετραγώνων! Από ‘κει και πέρα …γαία πυρί μειχθήτω .

Σε καθημερινή βάση 20 με 25 άτομα στην προσωπική του ασφάλεια, διασφαλίζουν τις μετακινήσεις από και προς το στο σπίτι του. Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι όταν οι «αγανακτισμένοι» έκαναν συχνές επισκέψεις προς την οικία του κ. Παπουτσή προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα στυγνά σε βάρος του λαού μέτρα, στην υπηρεσία του Παπουτσή βρίσκονταν έως και 100 άτομα!!! Ούτε ο Καντάφι δεν είχε τόσους να τον φυλάνε!


ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ!
Το θράσος του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη ήταν τέτοιο, ώστε παρά το ότι ο Δήμαρχος Χολαργού-Παπάγου έπεσε θύμα τρομοκρατικής ενέργειας, ο κ. Παπουτσής αδιαφορώντας παντελώς για το γεγονός, έφτασε στο σημείο να ζητήσει για τον εαυτό του την προστασία του Δημάρχου!!! Παρακρουστικό αλλά απόλυτα …Παπουτσικό!
Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δημάρχου Χολαργού Παπάγου πυρπολήθηκε από την τρομοκρατική οργάνωση «Πυρήνες της φωτιάς» (ανέλαβαν την ευθύνη), αλλά λίγες ημέρες μετά ο κ. Παπουτσής λες και δεν άκουσε τίποτε για το σοβαρό αυτό γεγονός, από βήματος της βουλής ζητούσε την προστασία από τον Δήμαρχο!!!
Με αφορμή την προγραμματιζόμενη, υπό την καθοδήγηση του δημοφιλούς σκηνοθέτη Κολλάτου, πορεία διαμαρτυρομένων προς το σπίτι του κ. Παπουτσή, ο Υπουργός εμφανίστηκε (αρχές Ιουλίου) στην Βουλή και ισχυριζόμενος ότι κάποιοι απειλούν τη γυναίκα και το παιδί του, είπε::
 «Ο κ. Κολλάτος, που είναι προέκταση της πλατείας Συντάγματος, όπως ο ίδιος λέει, έχει προγραμματίσει με μια κατάπτυστη ανακοίνωση, να έρθει στο σπίτι μου, και κανείς δεν αντιδρά. Δεν υπάρχει καμία πολιτική δύναμη, ή ο δήμαρχος να καταδικάσει αυτά τα γεγονότα για το σπίτι μου».

Αμέσως μετά, ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, ανταπαντώντας στον κ. Παπουτσή, δήλωνε μεταξύ των άλλων:
"Ομολογουμένως, ουδέποτε είχαμε σκεφθεί ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε ανάγκη από τη στήριξη του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού και των τοπικών αρχών, για τα γεγονότα που εξελίσσονται ειρηνικά αυτές τις μέρες στην πόλη μας και για τις απειλές που ο ίδιος και η οικογένειά του δέχονται. Και δεν είχαμε σκεφθεί να του εκφράσουμε τη στήριξή μας, γιατί είναι γνωστό σε όλους ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη (όπως και όλοι οι Υπουργοί) στηρίζεται από όλο τον κρατικό μηχανισμό και από όλα τα υπό τον έλεγχό του Σώματα Ασφαλείας».

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ!


Ο Χρήστος Παπουτσής, θέλοντας να οχυρώσει περισσότερο το σπίτι του, είχε ζητήσει από τον Δήμο Χολαργού, να απομακρύνει τους κάδους σκουπιδιών σε απόσταση 100-200 μέτρων από το σπίτι του, φοβούμενος μην τυχόν τρομοκράτες πετάξουν βόμβα ή εμπρηστικό μηχανισμό σε κάποιον από τους κάδους. Τελικά το αίτημά του δεν ικανοποιήθηκε, προφανώς υπό τις διαμαρτυρίες των γειτόνων, οι οποίοι θα έπρεπε να διανύουν μεγάλες αποστάσεις για να πετούν τα σκουπίδια τους!
Σύμφωνα όμως με τελευταίες πληροφορίες ο κ. Παπουτσής βρίσκεται πίσω από την επικείμενη μεταφορά της λαϊκής αγοράς!!! Επειδή αυτή βρίσκεται στην οδό Φανερωμένης δίπλα από το σπίτι του κ. Παπουτσή, μετακομίζει σε μακρινό σημείο, κοντά στου Παπάγου!! Ο Δήμαρχος Χολαργού-Παπάγου αρνείται ότι υπήρξε παρέμβαση του κ. Παπουτσή, πάντως οι δικές μας πληροφορίες αλλά και μαρτυρίες γειτόνων του υπουργού, λένε ότι οι οχλήσεις της πλευράς Παπουτσή ήταν συνεχείς για την μεταφορά της λαϊκής αγοράς. Μία λαϊκή αγορά η οποία παραδοσιακά βρισκόταν στη συγκεκριμένη οδό, αλλάζει σημείο, υποχρεώνοντας έτσι τους κατοίκους να διανύουν μεγάλη απόσταση για να κάνουν τις αγορές τους!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου