Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΣΟΚ! ΑΦΗΝΑΝ ΕΠΙ ΩΡΑ ΑΒΟΗΘΗΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΡΚΑΔΙΟΥ (σύνορα Χολαργού-Αγίας Παρασκευής)


Η κρίση, η ανεργία, η κατάθλιψη φέρνουν και την αναλγησία προς τον συνάνθρωπό μας. Ο καθένας για την πάρτι του και ας τον άλλον να πεθαίνει καταμεσής του δρόμου!
Αυτό συνέβη πριν από λίγα λεπτά στην οδό Αρκαδίου στα σύνορα Χολαργού-Αγίας Παρασκευής. Ένα γεροντάκι κειτόταν πεσμένο στην άσφαλτο, σχεδόν στην μέση του δρόμου. Δεν μπόρούσε να σηκωθεί, μόνο το χέρι του ανασήκωνε ζητώντας, εκλιπαρώντας για βοήθεια από περαστικούς για να τον σηκώσουν.
Πέρασαν 10-15 μπορεί και 20 αυτοκίνητα, κανένα όμως δεν σταμάτησε! Πώς δεν τον πατήσαν κιόλας.
Μόνο ένας επιβάτης μοτοσυκλέτας, είδε τον ανήμπορο ηλικωμένο και τον βοήθησε να σηκωθεί.
Τού έπιασε ολιγόλεπτη κουβέντα από την οποία ξετυλίχτηκε το δράμα του ανθρώπου:
Ήταν 80 χρονών, κάτοικος Αιγάλεω, επιληπτικός! Είχε πολλά χρόνια να πάθει κρίση αλλά δυστυχώς υπέστη επεισόδιο εκεί, στην οδό Αρκαδίου επειδή δεν είχε να αγοράσει το φάρμακό του!
Είναι στο ταμείο απορείας και στην πρόνοια! Η εγκληματική κρίση της Μέρκελ του Παπανδρέου και της Μέρκελ, το οδηγούν στο γρήγορο θάνατο!!!
Προσπαθεί απεγνωσμένα να κάνει κάποια βοηθητική δουλειά για να βγάλει τα έξοδα των φαρμάκων του αλλά βλέποντας το χαρτί που τους δείχνει ότι είναι επιληπτικός, δεν μπορεί να πιάσει καμμία δουλειά!
Ο καλός Σαμαρείτης που βοήθησε το γεροντάκι να σταθεί στα πόδια του, μας είπε αυτή την συγκλονιστική ιστορία, αλλά δυστυχώς δεν ενήργησε δημοσιογραφικά. Δεν κράτησε ένα τηλέφωνο του ηλικιωμένου ώστε να τον αναζητήσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου