Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

'Η ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ  ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ! 
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ!

Οι δοσίλογοι του πολιτικού συστήματος της χώρας,  είναι έτοιμοι να παραδώσουν και επισήμως την χώρα και την περιουσία της, στους Γερμανούς κατακτητές! Η Μέρκελ και η τρόϊκα έστειλαν νέα εκβιαστική εντολή να τούς τα δώσουμε όλα! Η χώρα μας διατάσσεται να εντάξει το χρέος της στο αγγλικό δίκαιο προκειμένου να υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση! Κάτι που σημαίνει ότι ολόκληρη η χώρα τεμαχίζεται και παραδίδεται στους εχθρούς της. 
Το άκρως εμπιστευτικό έγγραφο που αποκάλυψε ο γενναίος βουλευτής Πάνος Καμμένος, επί του οποίου δεσπόζει φαρδιά-πλατιά η υπογραφή του δοσίλογου Βενιζέλου, τα λέει όλα.

Οι Γερμανοί ξαναπατούν τη Πατρίδα μας και την κατακτούν με τις υπογραφές των δοσιλόγων της μνημονιακής κυβέρνησης Παπαδήμου. Μετά τον Παπανδρέου που έσυρε βιαίως την Ελλάδα στα νύχια του ΔΝΤ και στο χάος, έρχονται οι Σαμαράς - Καρατζαφέρης να συμμετάσχουν σε μια δοτή κυβέρνηση η οποία θα διαπράξει το μεγαλύτερο έγκλημα προδοσίας από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Ποτέ μα ποτέ στην ιστορία της χώρας, δεν υπήρξε τέτοια προδοσία. Οι εγκληματίες πολιτικοί που κατέστρεψαν τον τόπο, όχι μόνο δεν λογοδοτούν στη Δικαιοσύνη αλλά είναι πρόθυμοι να βάλουν τις υπογραφές τους στις ντιρεκτίβες της Μέρκελ, η οποία ζητεί την Πατρίδα μας στο...πιάτο!
Θα τους αφήσουμε; Εάν έμπαιναν κλέφτες  στο σπίτι μας για να πάρουν τα παιδιά μας και την περιουσία μας, θα καθόμασταν να τους κοιτάμε; Δεν θα αντιδρούσαμε; 
Τώρα λοιπόν που η Πατρίδα μας αλώνεται από τους εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας, τώρα που οι Έλληνες πεθαίνουν εξαθλιωμένοι ο ένας μετά τον άλλο, σήμερα που τα παιδιά μας τα καταδικάζουν σε πολύχρονη σκλαβιά και έρχονται να αρπαξουν το βιός μας, θα τους κοιτάμε απαθείς; 
Η Ελλάς βρίσκεται σε πόλεμο. Απατεώνες και καθάρματα, επελαύνουν σε βάρος της χώρας μας. Είναι καιρός να αντισταθούμε, να ξεσηκωθούμε, να εξεγερθούμε απ' άκρη σ' άκρη εναντίον των εχθρών της Πατρίδας. Να ενωθούμε όλοι οι Έλληνες σαν μια γροθιά κατά των απάτριδων και δοσιλόγων.
Η πλατεία Συντάγματος πρέπει να γεμίσει από πατριώτες αποφασισμένους και έτοιμους να διώξουν από τη Βουλή όσους βάλθηκαν με μια υπογραφή, με μια ψήφο να ξεπουλήσουν την Πατρίδα και να σκλαβώσουν τους Έλληνες για τις επόμενες γενιές.
Αυτοί οι προδότες, οι σύγχρονοι Εφιάλτες που παραδίδουν τη χώρα αύτανδρη στους εχθρούς μας Γερμανούς, είναι πρόθυμοι να υπακούσουν στη νέα απόφαση της Μέρκελ να διορίσει υπερ-πρωθυπουργό, στον οποίο θα υποτάσσεται ο Έλληνας Πρωθυπουργός!
Αυτά τα πολιτικά ανδρείκελα δεν έχουν εθνικό φιλότιμο και ίχνος αξιοπρέπειας μέσα τους. Εμείς όμως, οι Έλληνες Πατριώτες, δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, ανένταχτοι, είναι δυνατόν να μας απολείπει η εθνική συνείδηση και υπερηφάνεια;
Ο τόπος αυτός γέννησε εθνικούς ήρωες. Λεωνίδας, Μιλτιάδης, Θεμιστοκλής, Περικλής, Μέγα Αλέξανδρος, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος,  Ρήγας Φερραίος, Κολοκοτρώνης, Μπότσαρης,  Διάκος, Παπαφλέσσας, Παύλος Μελάς, Δαβάκης και τόσοι άλλοι, έγραψαν με χρυσά γράμματα το όνομά τους στο πάνθεον της ελληνικής Ιστορίας. Οφείλουμε να αντλήσουμε δύναμη από το παράδειγμα που έδωσε ο αγώνας τους. Τους το χρωστάμε!
Ας σαρώσουμε λοιπόν τους προδότες και ας μην τους επιτρέψουμε να ξεπουλήσουν με τις υπογραφές τους την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου