Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ¨Η ΘΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ;

Ένας από τους πολιτικούς εγκληματίες και υπευθύνους της εθνικής καταστροφής, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, αναφερόμενος στην ενέργεια  του εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη να διαβιβάσει στον Άρειο Πάγο την δικογραφία για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ δεν δίστασε να μιλήσει για μακελειό όποιος πειράξει τον Παπανδρέου!!!

Ο Α. Λοβέρδος μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, δήλωσε ότι "δεν είναι δυνατόν να επιχειρείται δίωξη του τέως πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για το έλλειμμα του 2009, καθώς τα στοιχεία είχαν εγκριθεί και από την Eurostat" . Μάλιστα δεν δίστασε να κάνει λόγο για... "μακελειό", αν κάποιοι προσπαθήσουν να βλάψουν τον κ. Παπανδρέου!
"Όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου, θα μετατρέψει τη χώρα σε μία χώρα στην οποία υπάρχει μακελειό. Όποιος επιχειρήσει πολιτικά να τον προσβάλει με διάφορα θέματα που αφορούν την πολιτική του, τις επιλογές του, τα ποινικά, η χώρα θα αλλάξει πορεία: Από εκεί που πηγαίνει προς το να μην γονατίσει, θα γίνει μακελειό", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.
Αναφερόμενος στην ουσία της υπόθεσης, ο κ. Λοβέρδος δήλωσε ότι "ο εισαγγελικός λειτουργός οφείλει, όταν υπάρχει μία καταγγελία ενός πολίτη και ακούγεται το όνομα κάποιου που είναι υπουργός, να σταματά επί τόπου, γιατί απαγορεύεται να κάνει αξιολόγηση, γιατί αλλιώς παραβιάζει το Σύνταγμα και τις κείμενες νομοθεσίες, και να αποστείλει το φάκελο στη Βουλή η οποία και θα κρίνει", πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος.
Μίλησε η πολιτική μούργα για Σύνταγμα! Ποιος; Ο πολιτικός εγκληματίας που το Σύνταγμα, αν και συνταγματολόγος, αυτός και η Κυβέρνησή του το έχουν κάνει κουραλόχαρτο!
Προσέξτε τί είπε ο κ. Λοβέρδος: Ότι όποιος επιχειρήσει να  προσβάλλει ποινικά, τις πολιτικές επιλογές του Παναδρέου, αυτές δηλαδή που οδήγησαν την χώρα στον όλεθρο και την καταστροφή, τότε θα γίνει μακελειό! Ενώ ο κόσμος που διαμαρτύρεται για την καταστροφή που υφίσταται από τους κυβερνώντες, θα ...τρώει χημικά και δακρυγόνα!
Αυτή είναι η Δικαιοσύνη Λοβέρδου! Όχι μόνο διέλυσαν την χώρα,την οποία μετέτρεψαν σε σκουπίδι της Ευρώπης, αλλά δείχνουν έπαρση, αλαζονία, θράσος εξουσίας που θυμίζι απολυταρχικά καθεστώτα τύπου Καντάφι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου