Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ !


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ 
ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ

Πάνω που γράφαμε για τον Υπουργό Χ. Παπουτσή που ενδιαφέρεται μόνο για την ασφάλειά του και όχι των πολιτών, αναγνώστες της εφημερίδος μάς ενημέρωσαν για περιστατικό εγκληματικότητας που έλαβε χώρα στο περίπτερο της πλατείας Παλαμά στον Χολαργό (φωτό).
Τέσσερα άτομα αλλοδαποί, μάλλον αλβανικής καταγωγής, επέβαιναν σε αυτοκίνητο το οποίο στάθμευσε έξω από το περίπτερο της πλατείας Παλαμά. Κατέβηκαν οι τρεις από αυτούς. Οι δύο κατευθύνθηκαν στο ψυγείο του περιπτέρου από το οποίο πήραν μπύρα,  ενώ ο άλλος πήγε από την άλλη πλευρά του περιπτέρου. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, αμέσως κατάλαβε ότι επρόκειτο να τον κλέψουν. Ταυτόχρονα όμως και για καλή του τύχη, περνούσε με μηχανή φίλος του περιπτερά, ο οποίος ήταν αστυνομικός ντυμένος με πολιτικά. Έκανε νόημα στον φίλο του ο οποίος πλησίασε το παραθυράκι του περιπτέρου και ο επαγγελματίας του είπε ψιθυριστά: "Κάλεσε περιπολικό αυτοί θα με ληστέψουν".
Ο αστυνομικός ανέβηκε αμεσως στην μηχανή διαπιστώνοντας ταυτόχρονα ότι μέσα στο αυτοκίνητο των κακοποιών υπήρχαν δύο καλάσνικοφ!!!
Πήγε λίγα μέτρα πιο κάτω και κάλεσε με το κινητό του συναδέλφους του με περιπολικό ενώ ταυτόχρονα δεν άφηνε δευτερόλεπτο από τα μάτια του τις κινήσεις των κακοποιών. Όλα εκτυλίχθηκαν ταχύτατα για καλή τύχη του ιδιοκτήτη του περιπτέρου:
Μέσα σε 1-2 λεπτά εμφανίστηκε το περιπολικό, το οποίο στάθηκε από την απέναντι πλευρά του περιπτέρου, στο ύψος της οδού Ευτέρπης. Άναψε τον φάρο και την σειρήνα!
Οι κακοποιοί μπήκαν στο όχημά τους και εξαφανίστηκαν.
Το γιατί δεν έδρασαν διαφορετικά οι αστυνομικοί και γιατί δεν επιχείρησαν να συλλάβουν τους κακοποιούς, αυτό μπορεί να απαντηθεί εύκολα βλέποντας τον μισθό πείνας που παίρνουν τα αστυνομικά όργανα! Για 500 ή 700 € θα παίξουν κορώνα γράμματα τη ζωή τους; Για ψίχουλα που τους δίνει το κράτος από τα οποία κάθε τόσο κάνει νέες περικοπές, να ριψοκινδυνέψουν να τούς χάσει από το σπίτι η οικογένειά τους; Η γυναίκα και τα παιδιά τους;
Άφησαν λοιπόν τους ληστές να δράσουν σε άλλο περίπτερο!
Κι έτσι η εγκληματικότητα ζει και αυξάνεται σε όλη την χώρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου