Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ο Δ.ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ!

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Τούτουζας έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση, αναφορικά με την παραίτησή του, ανακοίνωση επί της οποίας υπάρχει και σχετικό δκό μας σχόλιο:

Με την παρούσα ανακοίνωση θα ήθελα να τονίσω, για ακόμη μια φορά, σε όσους δεν κατάλαβαν ή δεν θέλησαν να καταλάβουν, ότι  παραιτήθηκα για οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους. Κάθε άλλη συζήτηση εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες οι οποίες δεν με αφορούν.
Δημήτριος Τούτουζας


ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Αγαπητέ  κε Τούτουζα, ποιος ο λόγος να στείλετε την παραπάνω ανακοίνωση; Παραιτηθήκατε και αμέσως δηλώσατε ότι προσωπικοί ήταν οι λόγοι που σας ανάγκασαν να παραιτηθείτε από το αξίωμα του Αντιδημάρχου. Το χρέος σας το κάνατε.
Επί της δικής σας παραίτησης, ο κάθε πολιτης, άρα και οι τοπικοί εκδότες και οι συνάδελφοί σας στα δημοτικά συμβούλια, μπορούν να εξαγάγουν τα δικά τους συμπεράσματα και να δώσουν τις δικές τους ερμηνείες. Δημοκρατία έχουμε άλλωστε. Το να έρχεστε εκ των υστέρων και να λέτε ότι εξυπηρετούν "πολιτικές σκοπιμότητες" όσοι ερμηνεύουν διαφορετικά την παραίτησή σας, δεν έχει καμία αξία. Πολιτικές παρατάξεις συνθέτουν τα δημοτικά έδρανα στα οποία κάθεστε, πολιτικές σκοπιμότητες θα εξυπηρετούν. Δεν νομίζουμε ότι χρειαζόταν η ανακοίνωσή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου