Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ! ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΑΛΙ, ΑΛΛΑ...

Ο Βύρων Πολύδωρας εκλέγεται τελικά βουλευτής της Β' Αθηνών. Για μια ακόμη φορά έδειξε ότι έχει μαζί του σταθερούς και πιστούς υποστηρικτές. Με τη μόνη διαφορά ότι η Ν.Δ. δεν έχει πια κανένα ρεύμα!
Ο Σαμαράς και η δωσιλογική πολιτική του, ο Σαμαράς που έσκυψε το κεφάλι στην Μέρκελ και παραχώρησε την εθνική κυριαρχία της χώρας δεσμευόμενος για νέα άγρια μέτρα σε βάρος των Ελλήνων, κατέστρεψε μαζί με την Ελλάδα και την Ν.Δ. 
Καιρός να λάβει θέση ο Πολύδωρας και τα έντιμα στελέχη της παράταξης και  να πετάξουν με τις κλωτσιές από την ηγεσία της Ν.Δ. τον Σαμαρά!
Ο Σαμαράς, όπως είπε και ο Καμμένος, είναι δωσίλογος και πρέπει να ανακριθεί για το έγκλημα σε βάρος του λαού και τις υπογραφές που έβαλε στην Μέρκελ, με τις οποίες υποθήκευσε για δεκαετίες το μέλλον της Ελλάδος.  
Ο Σαμαράς έθαψε τις ελπίδες ολόκληρου του λαού και κατέστρεψε τις οικονομίες των ομολογιούχων του δημοσίου με το κούρεμα του PSI!
Κύριε Πολύδωρα, πρέπει να ζητήσετε να ζητήσετε την απομπομπή του Σαμαρά από την Ν.Δ. και όχι να τον στηρίζετε! Διότι μόλις χθες, ο Καλαματιανός βγήκε και είπε ότι θα φτιάξει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας! Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος όσο και ο Παπανδρέου. Θέλει να συνεχίσει την ίδια πολιτική γιατί το υποσχέθηκε στην Μέρκελ. Θέλει να φτιάξει κυβέρνηση για να ψηφίσει τα μέτρα-σφαγή των 14 δις ευρώ! Μην τον αφήσετε Βύρωνα Πολύδωρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου