Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΤΟΣΑ ΣΚΑΜΠΑΖΟΥΝ, ΤΟΣΑ ΛΕΝΕ...

Ε, έπρεπε κάποια στιγμή το ανώνυμο blog να ασχοληθεί και μαζί μας και να βρει στοιχείο να μας συκοφαντήσει!
Αλλά τόσα σκαμπάζουν τόσα λένε: "Τεράστια διαφήμιση της Άννας Νταλάρα. Την ώρα που όλη η Ελλάδα δεν θέλει ούτε να ακούει το όνομα αυτό, ο Μάκης τη μοστράρει στην "αντιμνημονιακή" εφημερίδα του"
Και τι σημαίνει αυτό ρε μάγκες; Η εφημερίδα είναι σαν μαγαζί. Σαν μια κινηματογραφική εξέδρα όπου βλέπεις το έργο σου αλλά, δεξιά και αριστερά υπάρχουν διαφημιστικές πινακίδες. Όπως οι ραδιοφωνικοί σταθμοί ή τα τηλεοπτικά κανάλια. 
Η κ. Νταλάρα πήρε τηλέφωνο και ζήτησε να διαφημιστεί με ρεκλάμα και άρθρο. Της εξηγήσαμε ότι η εφημερίδα μας κάνει σφοδρή κριτική  τόσο εναντίον της όσο και εναντίον του ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. τους πρεσβευτές της φιλομνημονιακής πολιτικής. Εάν δεν είχε πρόβλημα μπορούσε να διαφημιστεί αλλά η σφοδρή μας κριτική δεν θα σταματούσε κατ'ελάχιστον. Η κ. Νταλάρα δήλωσε ότι δεν την ενοχλούσε. Το ίδιο συνέβη και με τον Πολύδωρα.  Ο οποίος διαφημίστηκε και παρουσιάσαμε την εκδήλωσή του ψυχρά-στεγνά. 
Πού είναι το πρόβλημα μάγκες; Ο "Παρατηρητής" και ο Μάκης Βραχιολίδης δεν παρεξέκλιναν κεραίας από τις διακηρυγμένες θέσεις τους. Η σφοδρή κριτική σε βάρος της Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ και όσων την εκφράζουν, συνεχίζεται απτόητη. Το μεμπτόν θα ήταν εάν η διαφήμιση της Νταλάρα και του Πολύδωρα αλλοίωναν τις θέσεις της εφημερίδος και μετά έπαιζε σε πεντάγραμμο φιλομνημονιακό. 
Η εφημερίδα και ο Βραχιολίδης είναι διαπρύσιοι επικριτές του μνημονίου και όσων στηρίζουν τα δύο επικίνδυνα κόμματα ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. Γκέ-γκε;
Τον Μάκη Βραχιολίδη, σε θέματα ήθους δεν μπορείτε να τον χτυπήσετε και γι' αυτό καταφεύγετε σε τέτοιες άθλιες συκοφαντικές κριτικές, του τύπου "παριστάνει την αντιμνημονιακή εφημερίδα" ή "Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα ή μπροστά στο χρήμα και τα κονέ, όλα αυτά πάνε περίπατο;". 
Ποια κονέ, ποια χρήματα και τι πάει περίπατο ρε μάγκες; Αλλάξαμε έστω και ένα χιλιοστό από όσα λέγαμε; Εμείς εξηγηθήκαμε στην Νταλάρα, ότι της αλλάζουμε τον αδόξαστο και η ίδια, αφού δήλωσε ότι δεν την πειράζει και ότι ήθελε να βάλει διαφήμιση, εμείς της βάλαμε. Αυτή ήταν ...μαζόχα, εμείς δεν αλλάξαμε καθόλου. Θα μπορούσε να μας πει "όχι". 
'Άλλες εφημερίδες γίνονται ρόμπες από μερικές διαφημίσεις κι ενώ αρχικά φώναζαν υπέρ των αγρίως χαρατσωμένων Ελλήνων, το 'ριξαν πάλι φιλομνημονιακά. 
Περιμένετε και θα σας δώσουμε στοιχεία... Προς το παρόν, διαβάστε τι κριτική κάναμε στην Νταλάρα και στον Πρωτόπαπα, λίγες ημέρες πριν μας βάλει διαφήμιση! 



ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ...ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ-ΝΤΑΛΑΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου