Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Η "ΣΥΜΜΟΡΙΑ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΣΑΜΑΡΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕΡΚΕΛ;

ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΝΕΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Η αιφνίδια αλλαγή στην στάση του Φώτη Κουβέλη και οι ...επιδαψιλεύσεις που δέχτηκε από τον Βενιζέλο, μαρτυρούν την αλλαγή κλίματος στην διαδικασία της διερευνητικής εντολής που πήρε ο νέος φρικτός Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα να κυοφορείται εντόνως το σενάριο δημιουργίας κυβέρνησης συνασπισμού από Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΑΡ.!!!
Είναι το χειρότερο από όλα τα σενάρια, αυτό δηλαδή που επιθυμούσε η Μέρκελ και οι δανειστές, από την  στιγμή που οριστικοποιήθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών.
Ο Κουβέλης φαινόταν ότι φλέρταρε την είσοδό του στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Τότε όμως μπήκε ο Καρατζαφέρης ο οποίος και πλήρωσε το ...μάρμαρο της συμμετοχής του, με την οριστική του αποπομπή από την βουλή κατά τις προχθεσινές εκλογές. Ο Κουβέλης έπαιζε το χαρτί του ψευτο-αντιμνημονιακού, επένδυσε πάνω σε αυτό, κατάφερε να μαζέψει αρκετούς βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ και τελικά να κατέβει στις εκλογές και να πάρει 6%. Όμως ο Φώτης Κουβέλης ουσιαστικά ήταν ο "μπαλαντέρ" στα χέρια των δανειστών. Περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να τον χρησιμοποιήσουν. Η συντριβή Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ παρά την δόλια πριμοδότησή του πρώτου κόμματος με 50 βουλευτές μπόνους, δημιούργησε την ανάγκη συμμετοχής και τρίτου πόλου σε κυβέρνηση συνεργασίας.
Η ΔΗΜ.ΑΡ. του Κουβέλη φαίνεται να είναι ο κρυφός άσσος στο μανίκι των διεθνών τοκογλύφων που θέλουν πάση θυσία να περάσουν τα σχέδιά τους και να σαρώσουν ό,τι έχει απομείνει από την Ελλάδα.
Εάν ο Κουβέλης συμμετάσχει σε ένα τέτοιο σχήμα, η νέα κυβέρνηση θα επιδιώξει να υλοποιήσει το πρόγραμμα των δανειστών. Τουτέστιν μέτρα 11,5-14 δις ευρώ!
Αυτό είναι το σχέδιο της Μέρκελ και των άλλων διεθνών κερδοσκόπων. Οι εδώ υπηρέτες τους, Σαμαράς και Βενιζέλος θέλουν και τον Κουβέλη στο παιχνίδι!
Εάν ο Κουβέλης διαπράξει τέτοιο έγκλημα, θα καταχωρηθεί και αυτός στην χορεία των δωσιλόγων.
Οι Έλληνες έχουν μπλέξει σε έναν κυκεώνα όπου δεν ξέρουν από πού θα τους έρθει. Τα καταρρέοντα κόμματα ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. ενεργούν  με τρόπο που παραπέμπει σε συμμορίες!
Αλλοιώνουν το αποτέλεσμα των εκλογών και επιχειρούν ακόμη και τώρα, την ύστατη ώρα να κάνουν τα χατίρια των δανειστών!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου