Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ-ΘΕΛΩ, ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ-ΝΤΟΛΜΑ"

ΠΑΣΟΚ-"Νέα Δημοκρατία" και "Δημοκρατική Αριστερά" επιδιώκουν να αποφύγουν τις νέες εκλογές όπως ο διάολος το λιβάνι! Ειδικά τα δύο κατεδαφισθέντα κόμματα ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα, προκειμένου να σχηματίσουν κυβέρνηση μέσα από τις συναντήσεις τους με τον Πρόεδρο Δημοκρατίας. Μια κυβέρνηση γιαλαντζί-ντολμά η οποία θα εμφανιστεί προς τα έξω ως λύση σωτηρίας και μη ακυβερνησίας για τον τόπο, αλλά ουσιαστικά και για μια ακόμη φορά, θα εξασφαλίζει τα στενά κομματικά συμφέροντα των δύο υπευθύνων για την διάλυση της Ελλάδος, κομμάτων και βεβαίως τα συμφέροντα των δανειστών.
Στην πραγματικότητα δηλαδή, η δημιουργία μιας τέτοιας κυβέρνησης θα αποτελεί:
α) νόθευση της λαϊκής εντολής που δόθηκε μέσα από το αποτέλεσμα των εκλογών, β) θα διατηρήσει στον κυβερνητικό θώκο τους δωσίλογους ηγέτες ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. δηλαδή Βενιζέλο και Σαμαρά αντιστοίχως και γ) θα συνεχίσει να εφαρμόζει το θανατηφόρο για τον λαό Μνημόνιο.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 

1. "Είναι πολλά τα λεφτά Αντώνη"! Τον πιέζουν βουλευτές-μεγάλα ονόματα της Αττικής : 
Ο Σαμαράς που ήθελε να διεξαχθούν οι εκλογές της 6ης Μαϊου, μετά το στραπάτσο που έφαγε, ούτε καν θέλει να ακούει για νέες εκλογές. Διότι γνωρίζει ότι εάν στηθούν εκ νέου κάλπες στις 17 Ιουνίου, η Ν.Δ. θα'ρθει δεύτερο κόμμα. Κάτι που σημαίνει ότι το μπόνους των 50 βουλευτών θα το κερδίσει το πρώτο κόμμα, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι 50 βουλευτές της Ν..Δ. που έχουν εκλεγεί σχεδόν όλοι στις περιφέρειες της Αττικής, με τον χαριστικό νόμο Παυλόπουλου, πιέζουν ασφυκτικά τον Σαμαρά να βρει πάση θυσία λύση στην δημιουργία συγκυβέρνησης. Μάλιστα  είναι τόσο ασφυκτικό το pressing ώστε μεταξύ αστείου και σοβαρού λέγεται ότι τον έχουν...κλειδωμένο στη Συγγρού και δεν τον αφήνουν να βγει εάν δεν τους υποσχεθεί ότι θα γυρίσει τον κόσμο ανάποδα για να βρει λύση και να σχηματιστεί κυβέρνηση. "Εμείς αγωνιστήκαμε για την παράταξη. Στηρίξαμε τις εγκληματικές επιλογές σου, σταθήκαμε κοντά σου ακόμη και τώρα που έχεις διαλύσει την παράταξη και συ θα πας σε εκλογές για να μας στείλεις και μας σπίτι μας; Θα κάνεις κυβέρνηση ο κόσμος να χαλάσει", λέγεται ότι του υπενθυμίζουν σχεδόν απειλητικά, κάποιοι από τους 50 μπόνους-βουλευτές της Αττικής.

2. Τρέμει το φυλλοκάρδι του Βενιζέλου τις νέες εκλογές:
Ο Βενιζέλος το είχε καημό να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και τώρα που το παρέλαβε από τον άχρηστο Παπανδρέου, διαλύθηκε στα χέρια του ως πυροτέχνημα . Οι νέες δημοσκοπήσεις βγάζουν το ΠΑΣΟΚ τέταρτο και πέμπτο κόμμα. Οπότε ο Βενιζέλος θα εξαφανιστεί από το πολιτικό προσκήνιο, εάν πάμε συντόμως στις κάλπες, άσε που φοβάται ότι εάν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεργαστεί με τον Καμμένο θα τον στείλουν στο ειδικό δικαστήριο για εσχάτη προδοσία. Άρα η λύση της δημιουργίας κυβέρνησης (Οικουμενικής ή ειδικού σκοπού, όπως την βαφτίζουν) είναι μονόδρομος για τον Βενιζέλο.

3. Ο Κουβέλης  εξέφρασε πρώτος την επιθυμία του για δημιουργία Οικουμενικής κυβέρνησης:
Ο Φώτης Κουβέλης δεν θέλει να πάμε σε νέες εκλογές, δεδομένου ότι και το δικό του κόμμα θα υποστεί φθορές και μεγάλο μέρος της δύναμής του θα απορροφηθεί από το ΣΥΡΙΖΑ. Ζήτησε και επιμένει στη σύσταση Οικουμενικής κυβέρνησης με τη συμμετοχή όμως και του ΣΥΡΙΖΑ. Τη συμμετοχή του Τσίπρα σε αυτό το σχήμα γιαλαντζί-ντολμά, την επιδιώκουν ιδιαίτερα οι Βενιζέλος-Σαμαράς προκειμένου να απενοχοποιήσουν και να δώσουν συγχωροχάρτι στα δικά τους πολιτικά εγκλήματα.
4. Η τήρηση του Μνημονίου:
Οι Σαμαράς-Βενιζέλος έχουν βάλει τις υπογραφές τους στους δανειστές για τη συνέχιση του Μνημονίου. Εκτός λοιπόν από τις εγχώριες πιέσεις δέχονται ισχυρότερες πιέσεις από την Μέρκελ και τα άλλα ...καλά παιδιά της Ευρώπης "να κόψουν τον λαιμό τους" και να φτιάξουν Κυβέρνηση Οικουμενική.
Για όλους τους παραπάνω λόγους και ενδεχομένως πολλούς άλλους, η κυβέρνηση γιαλαντζί-ντολμά και σε βάρος του λαού, θα σχηματιστεί!

Ο δε Τσίπρας που μάλλον δεν θα συμμετάσχει σε αυτή την ανίερη συμμαχία,  θα κατακρίνεται από 'δω και στο εξής για αντεθνική στάση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου