Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ!


Βενιζέλος, Λοβέρδος, Παυλόπουλος. Τρεις συνταγματολόγοι, τρεις πολιτικοί που αντί να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους για να προασπίσουν τη Δημοκρατία και το Σύνταγμα, τις προσφέρουν για να προστατέψουν και ενδυναμώσουν τη λερναία ύδρα του σαθρού πολιτικού συστήματος!
Ο Ε. Βενιζέλος, εμπνευστής του νόμου περί ευθύνης υπουργών, του νόμου που έδινε ασυλία στους πολιτικούς ταγούς, επιτρέποντας σε αρκετούς εξ΄αυτών να διασπαθίσουν δημόσιο χρήμα και να προβούν σε απάτες σε βάρος του δημοσίου! Εάν η διαφθορά στην πολιτική ζωή έφτασε στο απόγειό της, οφείλεται στο νόμο Βενιζέλου.
Ο τυποκτόνος νόμος, άλλο ένα πολιτικό ανοσιούργημα του Βενιζέλου, εξαιτίας του οποίου δημοσιογράφοι και εκδότες, σύρονται με εις βάρος τους αγωγές και μηνύσεις, στο σκαμνί της Δικαιοσύνης. Οικογένειες καταστράφηκαν οικονομικά, έκλεισαν εφημερίδες και περιοδικά, ενώ σπίτια βγήκαν στο σφυρί προκειμένου οι δημοσιογράφοι να μπορέσουν να καταβάλουν τις εξοντωτικές ποινές που τους φόρτωναν τα δικαστήρια..



Ο Α. Λοβέρδος είναι ο συνταγματολόγος που ως υπουργός εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης, μετά το αμίμητο "δεν υπάρχει σάλιο στα ταμεία" διέλυσε  όλα τα εργασιακά δικαιώματα και το ασφαλιστικό, ενώ στο διάστημα της θητείας του στο υπουργείο υγείας, διέλυσε και την υγεία!


Ο Π. Παυλόπουλος είναι ο έτερος των συνταγματολόγων που εφηύρε και επέβαλε τον περίφημο νόμο συντήρησης και διαιώνισης του σαθρού δικομματισμού. Με το δώρο των 50 βουλευτών στο πρώτο κόμμα, χάρισε στην Ν.Δ.  108 βουλευτές, ενώ αρχικά εξέλεγε μόνον 58 βουλευτές! Ο Νόμος Παυλόπουλου φτιάχτηκε ώστε να βοηθήσει και τον ίδιο, στην εκλογή του στην Α' Αθηνών. Έτσι, είχαμε το εξής παράδοξο: η Ν.Δ. αν και υπολειπόταν πολλές ποσοστιαίες μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις περιφέρειες της Αττικής, τελικά εξέλεξε υπερδιπλάσιους βουλευτές από τον Συνασπισμό!!!
Ο Π. Παυλόπουλος ξεπέρασε σε... ευρηματικότητα και τις ...πιτσαρίες: το σλόγκαν "παραγγέλλοντας μία πίτσα παίρνεις άλλη μία δώρο", ο Παυλόπουλος το μετέτρεψε σε "εκλέγεις ελάχιστους βουλευτές; Εάν είσαι πρώτος, κερδίζεις άλλους 50, δώρο"!!!  Ο Παυλόπουλος με την απίστευτη πατέντα του κατέστησε το μπόνους των 50 βουλευτών δεύτερο σε δύναμη ...κόμμα! 
Μετά αναρωτιόμαστε γιατί αυτή η χώρα έχει φτάσει σε τέτοιο χάλι! Γιατί δεν τιμωρούνται οι υπεύθυνοι και γιατί η Δικαιοσύνη πολλές φορές δεν κάνει το καθήκον της. Όταν υπάρχουν περιπτώσεις σαν αυτές των Παυλόπουλου-Βενιζέλου-Λοβέρδου, δεν πρέπει να απορούμε. Κορυφαίοι υπηρέτες της Δικαιοσύνης, αντί να υπηρετούν με αυταπάρνηση τον θεσμό, προσφέρουν τις γνώσεις τους στην υπηρεσία του σάπιου και καταρρέοντος πολιτικού συστήματος!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου