Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΪΚΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ!


Εμείς σε κουκουλοφόρους (2-3 κωλόπαιδα είναι του Χολαργού, κομπλεξικά και ψυχονευρωτικά), δεν απαντούμε. 
Το σχόλιο που δημοδιεύτηκε κάτω από την ανάρτησή μας για την στάση της εκκλησίας της Φανερωμένης, δείχνει το ψυχογράφημά ενός εκ των κουκουλοφόρων. Άρρωστο είναι το άτομο και από επιχειρήματα σκίζει.  "...για πήγαινε ρώτα τη Φανερωμένη, πόσα μηνιάτικα της χρωστάει ο Στάικος, όταν από τον περασμένο Απρίλιο είχε δημοσίως δεσμευτεί πως θα καλύπτει με δικά του έξοδα το συσσίτιο της εν λόγω ενορίας;" .
Κρατούμε μόνο αυτό, που όπως ισχυρίζεται ο ...κουκουλοφόρος (Κ.Σ. για συντομία θα τον λέμε, για να μην μπερδευόμαστε),  ο κ. Στάϊκος έχει δεσμευτεί να καλύπτει τα έξοδα του συσσιτίου της ενορίας. Κύριε Στάϊκε, υπάρχει τέτοια δέσμευση από μέρους σας; Μόνον αυτό πείτε μας.
Γιατί τα υπόλοιπα που λέει ο Κ.Σ. ότι χρωστάτε μηνιάτικα επειδή δεν τηρήσατε την δέσμευσή σας,  ανάγονται στην ψυχιατρική θεραπεία που χρειάζεται το άτομο. 
Απλά πείτε μας, εάν πράγματι είχατε δεσμευτεί δημοσίως ότι θα καλύπτατε τα έξοδα του συσσιτίου που προσφέρει η "Παναγία Φανερωμένη". Διότι εάν είναι έτσι, τρομάζουμε να το συνδέσουμε με την μη αναφορά του ονόματός σας εξ αυτύ του λόγου, από τον προϊστάμενο της Εκκλησίας των Ταξιαρχών κατά την τελετή που έλαβε  χώρα στο κοιμητήριο!

5 σχόλια:

  1. Οπτικέ-πατατοπαραγωγέ, (Μ.Β. για συντομία, για να μην μπερδευόμαστε), ο Στάικος αυτά δεν τα είχε δεσμευτεί απλώς, αλλά με δικές του διαβεβαιώσεις είχε δεσμεύσει τινί τρόπο τη Φανερωμένη, πως όλα τα έξοδα (πάνω από 1.000 ευρώ μηνιαίως), θα καλύπτονταν από εκείνον. Υποτίθεται πως ζεις και κινείσαι στο Χολαργό, παριστάνοντας τον... ρεπόρτερ (Θεός φυλάξοι) ΚΑΙ ΑΓΝΟΕΙΣ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ, ΟΤΑΝ Ο ΣΤΑΪΚΟΣ ΜΟΣΤΡΑΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΛΟΓΟΥ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΠΟΥ Ο ΚΥΡ ΜΠΑΜΠΗΣ ΔΕΣΜΕΥΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ!! Αλλά πώς να μην τα αγνοείς, όταν οι ιερείς προγραμμάτισαν τα εγκαίνια χωρίς πρώτα να σε ρωτήσουν αν μπορείς να παρευρεθείς! Σαν τον ΚΟΧ και την παρουσίαση των μεταγραφών ένα πράγμα, οι παλιάνθρωποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άτομα όπως ο Αρώνης και ο Στάικος έχουν ενοίξει πόλεμο με το 90% των πολιτευτών και των κατοίκων του Χολαργού. Ιδίως ο Αρώνης έχει δεκάδες δικαστήρια στον αέρα με πολιτικούς και υπαλλήλους του Δήμου, στα οποία έχει εμπλέξει το μισό πολιτικό κόσμο της περιοχής. Είναι ικανοί εξαιτίας του να παίζουν όλοι ξύλο με όλους για τα επόμενα 30 χρόνια. Αντιληφθείτε ότι δεν είναι δυνατόν μόνο 2-3 άτομα να ασχολούνται μαζί τους. Μην είστε τελείως τραγιά. Σκεφτείτε λίγο έξω από το κουτί και το χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μας τρελλάνει τούτος. Τελικά χρηματοδοτεί ή όχι ο Στάικος συγκεκριμένα άτομα και Μέσα; Τελικά ο Δεληγιάννης είναι με το Στάικο ή βάζει τους δικούς του να τον βρίζουν ανώνυμα, διότι το παίζει τριπλό ταμπλό; Αποφασίστε, διότι ούτε τις δικές σας θεωρίες δεν έχετε καταφέρει να δομήσετε στο μυαλουδάκι σας. Το ψέμα έχει πολλά ποδάρια, αλλά κανένα σταθερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα πει ο Βραχιολίδης (που αρνείται ότι το παρόν Blog είναι δικό του) κουκουλοφόρο κάποιον που σχολιάζει από κάτω... Επίσης, θα καλέσει δημοσίως το Στάικο να απαντήσει στο κάθε σχόλιο. Από επίπεδο... δάπεδο. Θα κάτσει ο Στάικος να απαντήσει, πού, στο Βραχιολίδη. Μάκη, το ότι σου λένε μια καλημέρα ορισμένοι άνθρωποι άξιοι και με επίπεδο, δεν σημαίνει ότι γίνατε αυτομάτως ίσα και όμοια. Αυτά έκανε και ο Νικολάου και άλλοι πολλοί και έπεσαν στο επίπεδό σου και "αφεντικά και δούλοι" ίσα γίνανε ούλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχομαι να ειστε ολοι καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή