Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

18 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΣΑ!


ΚΑΛΑ, Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ, ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΕΗ;;;

 18 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή επέβαλε στη Δήμητρα Ματσούκα το Πλημμελειοδικείο Αθηνών για χρέη...

  ύψους 115.000 ευρώ προς το Δημόσιο.Η βαριά ποινή επιβλήθηκε ερήμην της ηθοποιού αφού κατά την εκδίκαση της υπόθεσης δεν ήταν παρούσα ούτε η ίδια ούτε κάποιος πληρεξούσιος δικηγόρος της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News πρόκειται για χρέη από φόρους εισοδήματος για την περίοδο 2005-2006 των οποίων η μη καταβολή συνιστά ποινικό αδίκημα.
matsouka p108
Η ίδια, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Star δήλωσε ότι δε γνώριζε για την οφειλή και ότι πρόκειται για μια ακριβή παραγωγή που έγινε το 2009. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε έχει εισπράξει τα χρήματα από την παραγωγή για τα οποία κατηγορείται ότι δεν απέδωσε το φόρο. Επιπλέον επεσήμανε ότι ο άνθρωπος που την έμπλεξε σε όλη αυτή τη δυσάρεστη υπόθεση έχει εξαφανιστεί ενώ δηλώνει ότι εφόσον της καταβληθούν τα χρήματα που της χρωστούνται είναι πρόθυμη να εξοφλήσει το χρέος που δημιουργείται προς το δημόσιο.
Σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της Real News η όμορφη ηθοποιός δήλωσε στην εφημερίδα ότι η ιστορία αυτή μπορεί να είναι απόρροια μιας ατυχούς περιπέτειας που είχε την περίοδο εκείνη με τον τότε λογιστή της. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει μπλέξει και άλλους ηθοποιούς, επισημαίνει.
gr.omg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου