Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ: ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!



Πρωταγωνιστής καραγκιοζοπαίκτης στο γνωστό θέατρο σκιών ο Α. Σαμαράς, με γελοιότητες και ψεύδη προσπάθησε στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του να πείσει για τα... μεγάλα βήματα που έγιναν επί Πρωθυπουργίας του το τελευταίο εξάμηνο! 
Αφού προηγουμένως καρατόμησε άγρια μισθούς, συντάξεις, επιδόματα και επέβαλε την πιο άγρια φοροεπιδρομή στα ελληνικά νοικοκυριά που έγινε ποτέ, είχε το θράσος να πει ότι "όσα εξασφάλισε η Ελλάδα, δίνουν ανάσες στην οικονομία και επιτρέπουν να ξεκινήσουν επενδύσεις, να σωθούν θέσεις εργασίας, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, να βρουν δουλειά οι άνεργοι, να πάρει μπροστά η Οικονομία"!!!
Αυτή την άποψη, μόνον οικονομολόγος που επιμένει ότι είναι, δεν μπορεί να την έχει. Ο καραγκιόζης, ναι, μπορεί να λέει ό,τι παπαριές θέλει. Αλλά ο πολιτικός της απάτης και του ψεύδους ο Σαμαράς, εξακολουθεί στον ίδιο ρυθμό!  Πώς ρε και με ποιον τρόπο, θα πάρει μπρος η ελληνική οικονομία; Αφού εσύ ρε πολιτικέ δωσίλογε, ...υπαλληλίσκε της Μέρκελ, στέγνωσες τα πορτοφόλια των Ελλήνων και τούς ξέσκισες στους φόρους, από πού θα έρθει η ανάπτυξη; Ποιος θα επενδύσει σε αυτή την καμμένη γη;
Ο ψεύτης, είπε επίσης ότι εξοφλούνται τα χρέη του Δημοσίου προς τους ιδιώτες! ΤΡΙΧΕΣ! Ο ΕΟΠΥΥ δεν έχει δώσει φράγκο στους γιατρούς σε πολλούς από τους οποίους χρωστάει χρήματα τα τελευταία 3 χρόνια! Το ίδιο ισχύει και με τους οπτικούς. Ο ΟΠΑΔ, το ΤΥΔΚΥ και ο ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΟΥ, ρήμαξαν τους οπτικούς, τους κατέκλεψαν και τώρα όσοι από αυτούς έχουν το κουράγιο, τρέχουν με αγωγές να πάρουν τα λεφτά τους!
ΨΕΥΤΗ ΣΑΜΑΡΑ, καραγκιοζοπαίκτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου