Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

(VIDEO): Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ:" Η Χ.Α. ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ"!


Ο βουλευτής του κόμματος, Χρήστος Παππάς, χαρακτήρισε ''καρικατούρα'' το άγαλμα για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου και προανήγγειλε την αντικατάστασή του σε ομιλία του στην Κεφαλονιά. 

Στην ομιλία του  τόνισε πως "κάποια στιγμή στη θέση του αγάλματος για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου θα στηθεί ο ανδριάντας του Ιωάννη Μεταξά".
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν καλύψει με τη σημαία του κόμματος το άγαλμα, ενώ ο Χρήστος Παππάς δείχνοντας το άγαλμα το χαρακτήρισε "καρικατούρα για τους υποτιθέμενους νεκρούς του Πολυτεχνείου" κι επισήμανε: "Τους πείραξε ότι κάναμε τα γραφεία μας στη πλατεία Kαμπάνας, όπου είναι το άγαλμα του Πολυτεχνείου, που ο Θεός να το κάνει άγαλμα.
''Αυτή η καρικατούρα για τους υποτιθέμενους νεκρούς του Πολυτεχνείου. Τους λέμε λοιπόν ότι θα έρθει η ώρα, η ώρα της Χρυσής Αυγής που εδώ θα είναι ο ανδριάντας του Ιωάννη Μεταξά".Ομιλία Χρ. Παππα στο Αργοστόλι από depy6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου