Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ! ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!

Συντάχθηκε απο τον/την Thrakiotis Στις .
troika-elliniki
Η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ να βάλει στο ίδιο «κάδρο» Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλο, κάνει άνω-κατω το Μαξίμου το οποίο πλέον καλείται να υπερασπιστεί με νύχια και με δόντια τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Η ξεφτίλα σε όλη της την έκφανση!
Η απόφαση αυτή είναι ειλημμένη, προκειμένου να διατηρηθεί η συνοχή της κυβέρνησης και να μην οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές και  αρχίζει μετά να...γκαρίζει η Μέρκελ, με αποτέλεσμα ο Σαμαράς να χάσει την αξιοπιστία του προς τους τοκογλύφους! .
"Πάση θυσία ο Παπακωνσταντίνου στο εδώλιο" είναι η αντίληψη που κυριαρχεί στην τρικομματική κυβέρνηση, κάνοντας ...γαργάρα την περίπτωση Βενιζέλου ο οποίος με τους βουλευτές του στηρίζει τον Σαμαρά στην Πρωθυπουργία. Άρα, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ πρέπει να εξαγνιστεί! 
Μπαίνουν λοιπόν μπροστά τα ...επιχειρήματα που θα χρησιμοποιήσει τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ για να παραδώσουν ως "λευκή περιστερά" τον Βενιζέλο, ενώ παράλληλα θα επισεπυσθούν οι διαδικασίες για την παραπομπή του Παπακωνσταντίνου! Υπ'αυτή την έννοια ο πρώην τσάρος της Οικονομίας έχει δίκιο όταν λέει ότι πάνε να τον θυσιάσουν ως "Ιφιγένεια"!
Ο λαός πάντως διαπιστώνει ότι όλοι κολυμπάνε στον ίδιο πολιτικό βόθρο. Ξαναθυμίζουμε την αποκάλυψη για τα δώρα της SIEMENS προς τον Σαμαρά! Σε αυτόν, που σήμερα προσποιείται ότι θέλει να μας σώσει! Τα πήρε από την SIEMENS και σήμερα ο δωσίλογος τα ...ξαναδίνει πίσω στους 
τοκογλύφους!

Ιδού το αποκαλυπτικό δημοσίευμα:
http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=192

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου