Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ BLOG "ILISSOSHOLARGOS" ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ!

«Έστιν η λίαν δυσπραξία λίαν διδούσα μεταβολάς» (Ευριπίδης)




"Την Κυριακή στις 16/12/12 ο Γιάννης Κεχρής με μια απροσδόκητα μεγαλειώδη συγκέντρωση σε γνωστό καφέ – μπαρ του Χολαργού ανακοίνωσε επίσημα την κάθοδό του σαν δήμαρχος στις εκλογές του 2014. Με την γέννηση της  παράταξής του προβλέπεται να ταράζονται τα λιμνάζοντα  νερά του συστήματος των αναχρονιστικών διοικήσεων της πόλης μας και οι δημότες,  κάτοικοι να ελπίζουν σε μία «άσπρη ημέρα».

Με αυτή την δυναμική συγκέντρωση ο Κεχρής έκανε γνωστό σε περίπου 500 άτομα ( ο χώρος του καφέ–μπαρ είχε σχεδόν «γείρει» από τον κόσμο) το ανιδιοτελές του όραμα, που θα σημάνει την αναγέννηση του δήμου μας και την μεταμόρφωσή του σε μια σύγχρονη, δημοκρατική, ανθρώπινη πόλη.

       Η μαζική προσέλευση των πολιτών του ενιαίου δήμου αποδεικνύει την δυσαρέσκεια τους απέναντι στο πολιτικό σύστημα, που έχουν εφαρμόσει οι μέχρι τώρα διοικήσεις και την ανάγκη για μια αλλαγή που θα βελτιώσει την καθημερινότητά τους. Οι πελατειακές σχέσεις, η έλλειψη διαβούλευσης, οι συντηρητικές, παλιομοδίτικες ιδέες, η ασυδοσία και ο αυταρχισμός (ειδικά το τελευταίο αποτελεί  κύριο χαρακτηριστικό της παρούσας δημοτικής αρχής ) είναι  στοιχεία που εκτρέφουν το «τέρας», που καταστρέφει θεσμούς και ιδέες. Όλα αυτά   πρέπει επιτέλους να εκλείψουν και να πάψουν πλέον να μας απασχολούν. Μόνο κάτι νέο στον πολιτικό χώρο της πόλης μας θα μπορούσε να το καταφέρει.

Το πολιτικό σύστημα έχει ξεφτίσει. Η ανάγκη της αλλαγής είναι μεγάλη, για αυτό θα ήταν ευχής έργο  ο Κεχρής με τα νέα, άφθαρτα στελέχη της παράταξής του να κατορθώσει να φέρει τις θετικές ανατροπές  που  οραματίζεται και υπόσχεται και να εφαρμόσει μέσα από ένα υγιές σχέδιο δράσης το μεγαλύτερο μέρος του πολιτικού του προγράμματος, που θα αναβαθμίσει το βιοτικό επίπεδο των πολιτών του δήμου Παπάγου – Χολαργού.

«Oι πολύ δύσκολες καταστάσεις φέρνουν και μεγάλες αλλαγές» (Ευριπίδης)

       Καλή Χρονιά σε όλους!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου