Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΥΠΟΔΟΧΗ... ΗΡΩΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


kikloma

«Συγκέντρωση»... συμπαράστασης πραγματοποίησαν στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης αστυνομικοί οι οποίοι δηλώνουν τη στήριξή τους στους συναδέρφους τους που συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι «προστάτευαν» κύκλωμα εμπόρων ναρκωτικών.
Στο δικαστικό μέγαρο βρίσκονται περίπου 20 αστυνομικοί οι οποίοι υποδέχτηκαν τους κατηγορούμενους με... ζητωκραυγές και βρίσκονται στο χώρο προκειμένου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους κατηγορούμενους! Μάλιστα οι συγκεντρωμένοι χειροκρότησαν ειρωνικά τους αστυνομικούς που "συνόδευαν" τους δύο κατηγορούμενους.
"Συγχαρητήρια συλλάβατε τον καλύτερο αξιωματικό" έλεγαν χαρακτηριστικά. Σήμερα αναμένεται να απολογηθούν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση ο πρώην προϊστάμενος του τμήματος δίωξης ναρκωτικών της ασφάλειας Βόλου και ο αστυνομικός του τμήματος αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οι οποίοι κατηγορούνται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση. Στα δικαστήρια βρέθηκε χτες και αντιπροσωπεία συνδικαλιστών αστυνομικών από το Αγρίνιο προκειμένου να συμπαρασταθεί στον αστυνομικό ο οποίος μετά την απολογία του τελικά κρίθηκε προφυλακιστέος.
(seleo.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου