Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΣΟΒΑΡΟΙ ΦΟΒΟΙ ΟΤΙ ΤΟ 12ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ. ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΠΑΡΑΛΥΤΟ Ο 20ΧΡΟΝΟΣ "ΨΥΧΑΚΙΑΣ"

ollandos-kriti
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» νοσηλεύεται διασωληνωμένο το 11χρονο αγοράκι από την Ρωσία, αφότου το βράδυ της Τετάρτης υποβλήθηκε σε δύσκολη εγχείρηση από τρεις παιδοχειρούργους.
Η επέμβαση διήρκεσε περίπου οκτώ ώρες και έληξε κατά τη 1:00 το πρωί της Πέμπτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκφράζονται φόβοι για μόνιμη βλάβη στα κάτω άκρα του σώματος, ωστόσο, το μέγεθος του προβλήματος αναμένεται να διαπιστωθεί όταν θα το αγοράκι θα αποσυνδεθεί από τους σωλήνες.
Το αγοράκι μεταφέρθηκε στην Αθήνα σε σοβαρή κατάσταση από την Χερσόνησο της Κρήτης όπου παραθέριζε με την μητέρα του, αφότου έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι από έναν 20χρονο ολλανδό ανιματέρ.
Όπως έγινε γνωστό, το αγόρι έφερε πολλαπλά τραύματα στον θώρακα, την πλάτη και τα πόδια.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τη νύχτα στο χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου, όπου το αγόρι διέμενε και ο φερόμενος ως δράστης εργαζόταν.
Κατά τις πληροφορίες της αστυνομίας, ο ανήλικος ανακάλυψε ότι ο 20χρονος του είχε κλέψει τον φορητό υπολογιστή και το κινητό του τηλέφωνο, τα οποία μάλιστα αναζήτησε και βρήκε.
Ο 20χρονος, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι το νεαρό αγόρι δεν θα αποκάλυπτε τίποτα, το μαχαίρωσε πολλαπλά σε όλο του το σώμα και τον εγκατέλειψε στο πάρκινγκ.
ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου