Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΝΕΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ;

ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΑΠΑΔΕΣ!!! ΞΥΠΝΑ ΑΓΙΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ!
ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ, ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗ ΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗ!
Γιατί θα γίνουμε απο δυό χωριά... ΣΤΑΡΑΤΑ!


1
Κόψτε παράσταση. Ο Αρχιεπίσκοπος απονέμει τιμές σε κλεφταράδες της Γερμανίας.. που δίνουν ένα σάντουϊτς στα παιδιά αυτών που καταληστέψανε! Τους γονείς τους!Πάγια βρώμικη στρατηγική των Γερμανών Κλεφταράδων, επί αιώνες, στην ιστορία της Ευρώπης! Στη φωτό υπάρχει και το κερασάκι της τούρτας.. Ο υπουργός Στυλιανίδης, μέγα μπουμπούκι συνεχούς μπουρδολιγίας, εκ Κομοτηνής!


Εδώ, φαίνεται ότι υπάρχει θέμα και δεν θα το αφήσουμε να περάσει ξώφαλτσα... Αν, λέμε αν η οργάνωση "Γερμανική βοήθεια προς τα ελληνόπουλα" είναι αγνή και Ελληνογενής, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν όμως είναι Γερμανική πεμπτοφαλαγγίτικη κομπίνα, τότε υπάρχει και πολύ μάλιστα σοβαρό θέμα. Στην περίπτωση αυτή θα συνιστούσαμε στον Άγιο Ιερώνυμο να είναι φειδωλός. και ιδιαίτερα προσεκτικός. Κάτι μας λέει πως πρόκειται για μια ακόμη Γερμανική ...πουστιά,  που έχει ανάγκη τέτοιων τιμητικών αναγνωρίσεων από μέρους της Αγαθής Αρχιεπισκοπής.

Μην ξεχνάμε την τρικλοποδιά της Μέρκελ, με τον προπονητή .."μας" Ρεχάγκελ τον οποίο έστειλε ως πρεσβευτή στην Ελλάδα, κι αυτός έσπευσε να επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο, ο οποίος και δέχτηκε τον πράκτορα της Μέρκελ. Λίαν κακώς την ώρα που όλος ο Τύπος τον διαολόστειλε τον  κλωτσοσκούφη Ρεχάγκελ. 
Σήμερα τιμούμε κάποια δήθεν νιόφερτη  οργάνωση που λέει... συμπαρίσταται στα δεινά των Ελληνοπαίδων. Τα δεινά όμως τα δημιούργησαν αυτοί, τα έφεραν στην ένδεια οι ίδιοι Γερμαναράδες κατσικοκλέφτες.  
Νωπό και το ρεπορτάζ για τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Μ.Ασίας .. που σχεδίασαν οι Γερμανοί και εκτέλεσαν οι Τούρκοι... Αν το διαβάσετε ...θα καταλάβατε γιατί πρέπει να θωρακίζετε τον Αρχιεπίσκοπο! από τέτοια ολισθήματα...

Η Γενοκτόνος Γερμανία, το όνειδος της Ευρώπης, ένα από τα κόλπα που επιστρατεύει στην προσπάθεια της να χάψει τον πλούτο των εθνών που στοχεύει, είναι και η δημιουργία ποικιλώνυμων ιδρυμάτων περί δήθεν συμπαράστασης του αφελούς λαού.
Έτσι, δημιούργησε τον Ίδρυμα Αντενάουερ και λίγο νωρίτερα το Ίδρυμα της εγκληματικής SIEMENS για να διδάξει στους ΄Ελληνες ...πώς να μην κλέβουν, την ώρα που μας έχουν κατακλέψει αυτοί οι μπάσταρδοι της πρακτορικής SIEMENS, μέχρι και τα σώβρακά μας! 

Πάρτε το χαμπάρι ΟΛΟΙ σας. Οι Γερμανοί  ΟΛΟΙ τους (δεν εξαιρούμε κανέναν) διότι ίδια FAMILY είναι,χωρίς καμιά ηθική αξία μέσα τους και με ένα στόχο στο μυαλό τους, πως να σου τα αρπάξουν.
Τίποτε άλλο ..Ιστορικά αποδεδειγμένο το χούγι τους.  (διαβάστε το βιβλίο του καθηγητή Φωτιάδη... που κυκλοφόρησε ως ένθετο από την REAL NEWS προχθές Κυριακή).
Θεωρούμε άκρως ύποπτο και πονηρό το ίδρυμα των Γερμανοκλεφταράδων...να βοηθήσουν τάχα μου τα ελληνόπουλα, που πριν όμως  έχουν καταληστέψει τους γονείς τους!!
Πριν αρχίσουν οι σφαγές και διωγμός του ελληνισμού από τη Μ.Ασία... τα ίδια ακριβώς έπρατταν. Βαδίζουν επί στρατηγικού σχεδίου για τον αφανισμό των λαών... Τόσο δε πετυχημένων, ώστε στα κόλπα τους να παρασύρουν και θρησκευτικούς ηγέτες της αγαθότητας του κ. Ιερωνύμου!
Δείτε την είδηση που αστόχως εκπέμφθηκε και από το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας και που ευστόχως μας εξόργισε.
Ποιοί είναι αυτοί της ΚΙΝΗΣΗΣ "Βοήθεια για τα παιδιά της Ελλάδας" ; Ποιός είναι αυτός Γερμαναράς που φλέγεται -δήθεν- για  την Ελλάδα , όταν η ίδια η πατρίδα του την στραγγαλίζει για να αρπάξει τον πλούτο της; Ποιος είναι αυτός ο Κωνσταντινίδης; Μήπως ένας ...άλλος Χριστοφοράκος;
Φανερώστε αν η κίνηση αυτή που τιμήσατε, είναι όντως Ελληνογεννής και τότε πάμε πάσο. Αλλά δεν είναι. Είναι μια άλλη πατέντα στα  φαύλα εγκληματικά στρατηγικά σχέδια των ΚΩΛΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΩΝ!!!. Μας ληστεύουν και δίνουν...φιλάνθρωπο οι βεβαιωμένοι απάνθρωποι της οικουμένης. Μια σοκολάτα, ένα σάντουϊτς, στα παιδιά μας για να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια...

 Μα το ίδιο κάνανε και στην Τουρκία του 1918. Τα γράφει ο Φωτιάδης, αλλά πότε θα φωτισθούμε... Άγιε Αθηνών; Τιμάς τους σταθερά Ανθέλληνες Γερμανούς ..που κατακλέβουν τον λαό σου, που υποφέρει; Η αλητεία της Γερμανίας, μας δίνει ένα ...σάντουϊτς... όταν έχει ξεκληρίσει όλο το βιός των γονιών των παιδιών;Μακαριότατε, εκεί φτάσαμε; Να μας εμπαίζουν οι κοινοί πλιατσικολόγοι;

Παρακαλούμε αναμεταδώστε αυτό το μήνυμα-αρθράκι.

monidadias-news.blogspotΔΕΙΤΕ ...ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ , όπως μας τη σερβίρει το  ecclesia.gr και σταυροκοπηθείτε!.. Για τις πλάκες που γίνονται πίσω από τις πλάτες μας! ΔΥΣΤΥΧΩΣ από εγχώριους! 


Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ" 

1Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης



Τους εμπνευστές της κίνησης της Γερμανίας "Βοήθεια για τα παιδιά στην Eλλάδα" τίμησε το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Η τιμητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος στο Συνοδικό Μέγαρο, παρουσία του Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου Επισκόπου Διαυλείας κ. Γαβριήλ, του Υπουργού Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, του Γενικού Διευθυντή της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης της Αρχιεπισκοπής "Αποστολή" κ. Κωστή Δήμτσα κληρικών και λαϊκών συνεργατών του προγράμματος.
Την έναρξη της εκδήλωσης κήρυξε ο πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμ. Μάξιμος Παπαγιάννης ευχαριστώντας όλους όσους συμμετέχουν στην κίνηση αυτή, ενώ υπογράμμισε πως "πρόκειται για ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου παρέχονται αρκετά τρόφιμα, για να ζήσουν πολύτεκνες οικογένειες. Μία πρωτοβουλία που έχει σχεδιαστεί από την φιλανθρωπική οργάνωση "Αποστολή".

Στη συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος απέδωσε πιττάκιο και τιμητικό μετάλλιο πρώτης τάξεως στο όνομα του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στον π. Απόστολο Μαλαμούση, στον Dr Ludger Hermeler και στον κ. Σταύρο Κωνσταντινίδη, οι οποίοι είναι οι εμπνευστές και δημιουργοί της κίνησης "Βοήθεια και τρόφιμα για τα παιδιά της Ελλάδας", που δραστηριοποιείται στην Γερμανία.

Το τιμητικό μετάλλιο πρώτης τάξεως Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου δίδεται σε ανθρώπους που στηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τους δημιουργούς της κίνησης για την στήριξη και τη βοήθειά τους και τόνισε "μέσα στο δικό μας ευχαριστώ είναι και τα χιλιάδες ευχαριστώ των παιδιών και των οικογενειών που ευεργετούνται από αυτό το πρόγραμμα".

Αμέσως μετά ο Υπουργός Εσωτερικών ευχαρίστησε τους συνεργάτες της πρωτοβουλίας αυτής, ενώ αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της Εκκλησίας της Ελλάδος και τόνισε πως "στην Γερμανία αναγνώρισαν την Εκκλησία ως τον πιο αξιόπιστο φορέα παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Έλληνες που σήμερα δοκιμάζονται".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου