Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗΣ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ!




Αυτό που προκάλεσε ο προεδρεύων της Βουλής κ. Δραγασάκης, είναι η επιτομή του φασισμού. Επειδή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε "ζητώ την ανοχή του Προεδρείου για να απαντήσω σε μια ερώτηση-σούπα", ο κ. Δραγασάκης τον διέκοψε και του ζήτησε να μιλάει με ευρέπεια και να ανακαλέσει τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς, διότι σύμφωνα με το νέο νόμο μπορεί να διατάξει την αποβολή του από την βουλή!!! Ο βουλευτής της  Χρυσής Αυγής ζήτησε να του πει πού έβρισε και ο κ. Δραγασάκης του υπέδειξε ότι η φράση "ερώτηση-σούπα" είναι υβριστική!!!
Με άλλα λόγια ό,τι το Προεδρείο της Βουλής, γουστάρει να χαρακτηρίζει ύβρη, θα πετάει έξω από τη βουλή συνοδεία φρουράρχου, τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής! 
Αποφάσισε ο κ. Δραγασάκης ότι η λέξη "σούπα" είναι ύβρις, σε στέλνει έξω από την αίθουσα του κοινοβουλίου! Με συνοπτικές διαδικασίες!
Εάν αυτό δεν είναι φαιστοειδής ενέργεια, τότε τι είναι;
Αυτοί οι κύριοι που υποδύονται τους θεματοφύλακες της Δημοκρατίας, διαπνέονται από φασιστοειδή αντίληψη και το μόνο που καταφέρνουν είναι:
α) να διογκώνουν το μίσος των Ελλήνων εναντίον του πολιτικού συστήματος και
β) να οδηγούν τη Χρυσή Αυγή σε ποσοστά του 20% τουλάχιστον!
Μετά απ'όλα αυτά μπορεί να καταλάβει κανείς από δημοκρατικά ιδεώδη θα διαπνέονται οι του ΣΥΡΙΖΑ μόλις ανέβουν στην εξουσία! 
Τα...πιάσαμε τα λεφτά μας. Θα μας σώσουν κι αυτοί, σαν τους άλλους!!!
Δείτε προσεκτικά το βίντεο και θα καταλάβετε ποιος προκάλεσε το επεισόδιο.


Αποβολή Ηλιόπουλου από τη  Βουλή από fon1972

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου