Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΝΙΚΟΛΑΟΥ!

ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΔ ΜΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ Ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ;;;
 ΝΙΚΟΛΑΟΥ: "Τι πρόβλημα έχεις; Όπως έφερα το φίλο μου τον Βορίδη στη ΝΔ μπορεί να φέρω και τον Καρατζαφέρη"
Χθες το βράδυ ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης συνέφαγε σε στέκι του Ν. Ψυχικού με τον πρώην Δήμαρχο Χολαργού Δ. Νικολάου. 
Τι σήμαινε αυτή η συνάντηση; Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Γ. Καρατζαφέρης στην προσπάθειά του να επιστρέψει στη ΝΔ προσπαθεί να διευρύνει τις γέφυρες επικοινωνίας του ώστε να καταστήσει την επάνοδό του στη κεντροδεξιά παράταξη, πιο ανώδυνη και ομαλή. 
Γι' αυτό τον λόγο συναντήθηκε και συνέααγε με έναν παλιό του γνώριμο: τον Δ. Νικολάου.
Ζτήσαμε από τον κ. Νικολάου να μας πει τι σήμαινε αυτή η συνάντηση.
Αρχικά ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού αιφνιδιάστηκε, λέγοντας: "Πού ξετρύπωσες αυτή την πληροφορία;" στη συνέχεια όμως απάντησε: "Ο Γιώργος είναι φίλος μου, γνωριζόμαστε εδώ και 35 χρόνια. Αλλά τι πρόβλημα υπάρχει; Εγώ μπορώ να συναντηθώ και με τον Τσίπρα και με τη Χρυσή Αυγή. Υποψήφιος Δήμαρχος θα είμαι ξανά στον Χολαργό, οπότε είμαι ανοιχτός σε όλους. Θα δεις μάλιστα πόσα στελέχη της Χρυσής Αυγής θα έρθουν στο συνδυασμό μου". 
Προσπαθώντας να εκμαιεύσουμε κάτι πιο ...καυτό ειδησεογραφικά από τον κ. Νικολάου, ο πρώην Δήημαρχος Χολαργού το...πέταξε μεταξύ σοβαρού και αστείου: "Τι πρόβλημα έχεις; Όπως έφερα το φίλο μου τον Βορίδη στη ΝΔ μπορεί να φέρω και τον Καρατζαφέρη"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου