Κυριακή 12 Μαΐου 2013


ΜΑΝΑ-ΓΥΝΑΙΚΑ: Η ΘΕΑ...ΤΗΣ ΓΗΣ... Επειδή γήϊνοι είμαστε κι όχι Ουράνιοι...Κατατείνουμε προς Ουρανόν ναι, ...όστις όμως, τεχνολογικά... γαρ  εκπαρθενεύθηκε  από τους μύθους του...περι Ουρανίου Βασιλείας κ.λ.π.... 

ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ-ΓΥΝΑΙΚΑΣ! 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ .. ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ γενικά. ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Ο άντρας απλά είναι ο κομπάρσος, το οργανέτο, το εργαλείο ..Κι όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσει, τόσο καλύτερα και θα πάψει πια να κάνει τον καμπόσο... Δυστυχώς η ζωή μας, στις μικρόψυχες κοινωνίες μας, τα πάντα στήθηκαν με επίκεντρο τον κομπάρσο κι όχι τον αληθινό πρωταγωνιστή που λέγεται ΜΑΝΑ - ΓΥΝΑΙΚΑ.Ακόμη και στις μέρες μας ,υποτίθεται προηγμένες, δεν κόψαμε το βήχα να τις υποβαθμίζουμε με όλα τα αντρίκια χαζά μας!!
 Καταθέτουμε σήμερα, μέρα γιορτής της, τον σεβασμό και την απέραντη τιμή  και θαυμασμό μας! Για το μεγαλείο της, όποια κι αν είναι ,όπως κι αν είναι, όσο κι αν μέσα στη παραζάλη της ζωής, κλωτσάει, γκρινιάζει κι ενίοτε φτύνει τον ζωοδότη της άντρα... (διότι χωρίς αυτόν ...δεν θα τσούλαγε προς ολοκλήρωση της θεϊκής της φύσης.). Η αλήθεια είναι μία και μοναδική: Η ομορφιά της ζωής είναι η μέγιστη Αθηνά του Παρθενώνα και ...μεταγενέστερα διάδοχός της  η χιλιο-υμνημένη   Παναγιά των Ουρανών! 
Χρονια πολλά κούκλες...μας! 
**Η φωτό (1962)είναι μαγεία και τα λέει όλα για την ομορφιά και το μεγαλείο της μάνας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου