Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΕΡΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ


Η Όλγα Κεφαλογιάννη, σημερινή Υπουργός Τουρισμού, θεωρείται η πιο εντυπωσιακή βουλευτίνα του Ελληνικού κοινοβουλίου. Η γυναίκα με τα πιο ωραία πόδια στη Βουλή! Εδικά μετά την μη εκλογή της Έλενας Ράπτη και της Eύας Καϊλή (ειδικά η δεύτερη εθεωρείτο ως η ομορφότερη βουλευτίνα πανευρωπαϊκώς), η τίτλος της ωραιότερης βουλευτίνας απονέμεται δικαιωματικά στην Όλγα. 
Δείτε το βιογραφικό της και πιο κάτω προσέξτε μια απίστευτη σύμπτωση:  

Γεννήθηκε στις 29/4/1975 και είναι κόρη του μακαρίτη Ι. Κεφαλογιάννη, πρώην βουλευτή και υπουργού, και της Ελένης Βαρδινογιάννη, κόρη της γνωστής οικογένειας της Κρήτης. Σπούδασε νομικά στο πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακά στον τομέα Εμπορικού Δικαίου και Δικαίου των Επιχειρήσεων στο King's College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Το 2006 απέκτησε τον δεύτερο μεταπτυχιακό τίτλο στις Διεθνείς Σχέσεις από τη σχολή Fletcher του πανεπιστημίου Tufts της Βοστόνης.
Είναι δικηγόρος Αθηνών από το 1999. Έχει εργαστεί σε δικηγορικά γραφεία της Αθήνας και της Νέας Υόρκης, στη νομική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενώ διετέλεσε ειδική συνεργάτης του πρωθυπουργού Κων/νου Καραμανλή σε νομικά θέματα.
Εξελέγη βουλευτής Ρεθύμνης με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2007 και του 2009.
Η  Ιταλίδα βουλευτίνα με τα ωραιότερα πόδια, υπήρξε Υπουργός Πολιτισμού!!!
Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Η ωραιότερη Ιταλίδα βουλευτής, εστεμμένη και μις Ιtalia μέχρι το 2011 ήταν υπουργός Τουρισμού όπως και η δική μας Όλγα. 
Δείτε την. Αυτή ειδικά ήταν και πολύ προκλητική στις εμφανίσεις της.

Η Michela Vittoria Brambilla είναι κόρη Ιταλού μεγιστάνα (επιχειρήσεις χάλυβα με δεκάδες φορές μεγαλύτερο κύκλο εργασιών από τον Αγγελόπουλο), πρώην Μις Ιταλία, πτυχιούχος στη φιλοσοφία και τη λογοτεχνία και πρώην δημοσιογράφος. Έκανε ρεπορτάζ για το Mediaset, ένα από τα πολλά κανάλια του Μπερλουσκόνι. Ο Καβαλιέρε της έδωσε το υπουργείο τουρισμού στο οποίο τα πηγαίνει περίφημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου