Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΕΣ...



ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ! 
Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...
Το παλληκάρι αυτό των 15 ετών, ο Κων/νος Μανίκας, λέει τα πράγματα όπως ακριβώς πρέπει. Οι νέοι σαν τον νεαρό μαθητή μπορούν να καταλάβουν το δόλιο παιχνίδι που παίζουν στις πλάτες του ελληνικού λαού, οι εγκληματίες τοκογλύφοι με τους εδώ τοποτηρητές τους. Η τρικομματική κυβέρνηση της συμφοράς είναι προδοτική κυβέρνηση που υπηρετεί τις εντολές του Σόϊμπλε και των παγκοσμιοποιητών. Αυτά που κάνουν κατατείνουν στη διάλυση της Παιδείας και του πολιτισμού μας, στον κατακερματισμό της χώρας σε καντόνια, στη δημιουργία οικονομικών ζωνών με μισθούς των 300 ευρώ και στην καταστροφή της Ελλάδος μας. Είναι απάτριδες και δωσίλογοι.
Συνοδοιπόροι τους είναι προπαγανδιστές δημοσιογράφοι που με  γκεμπελίστικες μεθόδους προσπαθούν να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη.

ΟΧΙ λοιπόν! Οι καθηγητές οφείλουν στην Πατρίδα και στα παιδιά μας να αντισταθούν και να μην πάνε στις εξετάσεις. Εάν πέσει και αυτό το κάστρο, αυτοί οι τρεις εφιάλτες που βλέπετε στη φωτογραφία, θα γίνουν ακόμη χειρότεροι για τη ζωή τη δική μας και των παιδιών μας!
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! Μην υποκύπτετε. Ζούμε σε κατοχή και πρέπει να αγωνιστούμε για να αποτινάξουμε από πάνω μας το ζυγό που δυναστεύει τη ζωή μας και την Πατρίδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου