Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΟΡΓΙΑΖΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ!


egklima1

• Κραυγή 87χρονης, θύμα άγριου ξυλοδαρμού και ληστείας από αλλοδαπούς: «Προσφέραμε στην Πατρίδα και αυτή μας δίνει βορρά στους εγκληματίες»!
• ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ...ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ!

του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Καθημερινά και πολλαπλά είναι τα περιστατικά βίας και εγκληματικότητας των αλλοδαπών σε βάρος των Ελλήνων! Τις ίδιες ώρες που η τρικομματική κυβέρνηση της συμφοράς διαβουλευόταν για να φέρει προς κατάθεση στη βουλή το απαράδεκτο νομοσχέδιο για την ...ρατσιστική βία, τα θύματα Ελλήνων από μετανάστες κακοποιούς , πολλαπλασιάζονταν.
Μόλις πριν από μερικές μέρες, ηλικιωμένο ζευγάρι δέχθηκε άγρια επίθεση από τρεις αλλοδαπούς κακοποιούς, την ώρα που κοιμόντουσαν. Το περιστατικό συνέβη στο Σκουροχώρι Ηλείας, όταν οι αλλοδαποί αφού αφαίρεσαν τους πύρους από την μπαλκονόπορτα του σπιτιού, εισέβαλαν ανενόχλητοι. Ξαφνικά, το ζευγάρι βρέθηκε αντιμέτωπο με τους τρεις ληστές οι οποίοι τους απειλούσαν με συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης taser. Ο 64χρονος προσπάθησε να αντισταθεί, αλλά αυτό του στοίχισε τον βαρύ τραυματισμό του στο πρόσωπο από αλλεπάλληλες γροθιές των εισβολέων. Στη συνέχεια, οι δράστες έδεσαν σφιχτά με ένα καλώδιο τον άτυχο άνδρα και άρχισαν να ερευνούν το σπίτι, ώσπου βρήκαν περίπου 500 ευρώ. Δεν τους φάνηκαν αρκετά, όμως, κι έτσι άρπαξαν μια τηλεόραση 42 ιντσών, ένα φορητό υπολογιστή, ένα κινητό τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν.
Με ισχυρό σοκ και βαριά τραυματισμένος και αιμορραγώντας, ο 64χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου.
IMG 2329Τα ξημερώματα της Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου, δύο αλλοδαποί πιθανότατα Αλβανικής καταγωγής, αφού έκοψαν τμήμα από το καγκελωτό παράθυρο του σπιτιού της 87χρονης Ελένης Μπιλιάλη, εισέβαλαν στο σπίτι και ακινητοποίησαν την άτυχη γυναίκα.
«Φορούσαν και οι δύο κουκούλες», μας λέει με τρεμάμενη φωνή η κ. Μπιλιάλη και συνεχίζει. «Μιλούσαν με αλβανική προφορά. Ο ένας με έβαλε κάτω και κάθισε με τα γόνατά του πάνω στην κοιλιά μου. Μου έκλεισε το στόμα και άρχισε να μου δίνει γροθιές στο πρόσωπο. Κόντεψα να πεθάνω, μου έκοβε και την αναπνοή. Μου άρπαξε από το λαιμό τη χρυσή αλυσίδα με το σήμα του Μέγα Αλέξανδρου, οικογενειακό κειμήλιο. Μου ζήτησαν να τους δώσω ό,τι χρήματα είχα. Μου έκλεψαν τη σύνταξή μου. Μόλις είχα προλάβει να την πάρω από την Τράπεζα».
Η Ελένη Μπιλιάλη είχε πέσει θύμα ληστείας και τον περασμένο Ιούνιο αλλά τότε για καλή της τύχη απουσίαζε από το σπίτι.
mpiliali6
«Την επόμενη φορά θα με σφάξουν» λέει οργισμένη. «Έστειλα δυο αδέλφια στον πόλεμο. Έδωσαν τα πάντα στην Πατρίδα για να είμαστε ελεύθεροι. Πήραν μετάλλια ανδρείας και εξαιρέτων πράξεων για να έρθει σήμερα η Πολιτεία και να προσφέρει τι; Έρχεται να μας ρημάξει. Μας αφήνει βορρά στους κάθε λογής εγκληματίες και τους λαθρομετανάστες. Μας κυβερνούν πουρνάρια και αγκάθια. Άχρηστοι άνθρωποι».
Η κ. Μπιλιάλη νιώθει παντελώς ανυπεράσπιστη και εγκαταλειμμένη από το κράτος. Όπως και η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού, που είναι εκτεθειμένη στους εγκληματίες.
Το κράτος νοιάζεται μόνο να εξασφαλίσει τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών, πολλοί δεν εξ αυτών επιδίδονται στις πιο άγριες δολοφονίες.
"Ελεύθερη Ώρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου