Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΟΣΤΑΛΓΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΖΗΣΑΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ!

georgalas
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ ΠΑΡΑ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ!

Από αυτή την κυβερνητική-τρικομματική μαριονέτα να τα περιμένουμε όλα να τα δούμε. Όχι μόνο στην ΕΡΤ αλλά και σε όλη την Ελλάδα είναι ικανοί να βάλουν λουκέτο οι πολιτικοί ολετήρες. Δεν τον ακούγατε τον δωσίλογο Σαμαρά που καλούσε τους εταίρους να πάρουν τα κοιτάσματα του Αιγαίου γιατί ανήκουν στην Ευρώπη; Ήξερε τι έλεγε ο Μεσσήνιος. Έχει κανονίσει να ξεπουλήσει ακόμη και το Αιγαίο μας στους τοκογλύφους. Αυτός και η τρισάλθια κυβέρνησή του είναι ικανή να βάλουν λουκέτο και στην βουλή, παραδίδοντας τα κλειδιά απευθείας στην Μέρκελ!
Ο Σαμαράς λοιπόν, ο προβαλλόμενος ως καταλληλότερος Πρωθυπουργός από τις μαϊμού δημοσκοπήσεις, αποφάσισε στο πυξ λαξ να κλείσει το κρατικό κανάλι, πετώντας στο δρόμο 2652 εργαζόμενους!
Το πολιτικό αυτό υποκείμενο που υποδύεται τον Πρωθυπουργό αλλά που πρακτικά είναι ο μεγαλύτερος μεταπολεμικός Εφιάλτης της χώρας, ενεργεί κατ' εντολή των. Δεσμεύτηκε ότι θα ...κάτσει στα τέσσερα και τηρεί στο ακέραιο αυτή την δέσμευση προς τους δολοφόνους της Ελλάδος!
Αυτός και το επιτελείο του στην τρικομματική, δεν έχουν μπέσα προς τον ελληνικό λαό. Έχουν μπέσα μόνο προς την Μέρκελ, τον Σόϊμπλε και τα άλλα αρπακτικά της Ευρώπης.
Οι φασιστικού τύπου ενέργειες που δεν έχει ματαδεί ο τόπος, φέρνουν τέτοια οργή και αγανάκτηση, σε σημείο που πολλοί να ...νοσταλγούν ακόμη και την χούντα. Ήδη, κάποιοι λένε «καλύτερα Γεωργαλάς παρά Κεδίκογλου»!
Ο σημερινός κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Κεδίκογλου είναι ο... νεκροθάφτης της ΕΡΤ. Αυτός που σε λίγη ώρα θα βάλει την ταφόπλακα στη κρατική τηλεόραση η οποία –σημειωτέον- εκπέμπει από το 1938!
Για τον κ. Κεδίκογλου και για το πόσο ...νεκροθάφτης είναι ακόμη και στον τόπο του την Εύβοια, θα μιλήσουμε σε λίγες μέρες. Αυτό όμως το «έγκλημα» που διαπράττει σε βάρος της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, καταδεικνύει και το πόσο επικίνδυνοι είναι στην τρικομματική κυβέρνηση των δωσιλόγων και της καταστροφής του τόπου! Τα πολιτικά σκύβαλα-υπηρέτες των οικονομικών δολοφόνων της χώρας, είναι ικανοί να παραδώσουν τα κλειδιά του τόπου στους εχθρούς μας. Είναι επικίνδυνοι, για τους οποίους δεν πρέπει να αμφιβάλλει κανείς ότι μπορεί να μας κάνουν να ζήσουμε τους χειρότερους εφιάλτες μας!
ΥΓ. Ας βγουν τώρα νέες δημοσκοπήσεις να ανακηρύξουν τον Σαμαρά ως τον Μέγιστο όλων καταλληλότερο Πρωθυπουργό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου