Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: «ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»!

giounker
Το παραπάνω μήνυμα πέρασε ευθέως προς την κυβέρνηση ο Ζ. Κ. Γιούνκερ ο κατά τη διάρκεια της χθεσινής ομιλίας του στο Μέγαρο Μουσικής, στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψης στην Ελλάδα.
Στην ομιλία του με θέμα «Ευρώ: απολογισμός και προοπτικές», ο πρώην επικεφαλής του Eurogroup προσπάθησε να καλλιεργήσει φρούδες ελπίδες για βελτίωση της ζωής του λαού, προβλέποντας ότι «διαβλέπει σοβαρή πιθανότητα, με βάση τα στοιχεία, για επιστροφή της Ελλάδας στην ανάπτυξη το 2014». Μπούρδες που πιπιλίζουν συνέχεια και οι εδώ πολικοί καταστροφείς (Σαμαράς, Στουρνάρας), απόλυτα συντονισμένοι στην πλύση εγκεφάλου του λαού.
Αυτό όμως που επεσήμανε ο Γιούνκερ ήταν ότι πρέπει να συνεχιστούν τα σκληρά δημοσιονομικά μέτρα και η προώθηση των διαρθρωτικών ανατροπών, αφού όπως είπε «δεν έχουμε ανέβει ακόμη το βουνό, ούτε η Ελλάδα, ούτε σαν Ευρώπη».
Με απλά λόγια ο πρώην επικεφαλής του Eurogroup είπε στον Σαμαρά «συνέχισε το πήδημα του λαού, γιατί ακόμη έχει πολύ δρόμο μέχρι να ανέβουμε στο βουνό»!
Αυτή είναι το έγκλημα που παίζεται στις πλάτες του λαού. Το ενορχηστρώνουν οι εταίροι μας και το μαστίγωμα και εν τέλει σφάξιμο του λαού το κάνουν οι πολιτικοί δωσίλογοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου